AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 07. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Yuu Gi Ou: Hikari no Pyramid
Címe: Yuu Gi Ou: Hikari no Pyramid
Angol címe: Yu-Gi-Oh! Pyramid of Light
Magyar címe: Yu-Gi-Oh! A Mozifilm
Hivatalos weboldal: http://yugioh.warner...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Akció
Fantasy
Játék
Kaland
Stúdió: Konami
NAS
Shueisha
TV Tokyo
Studio Gallop
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 7.6
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

5000 évvel ezelőtt Anubis-t, az egyiptomi Istenséget elzárták, mert az emberiség pusztulását akarta előidézni a Fény Piramisának segítségével.
Napjainkban, amikor Yugi világbajnok, és birtokolja a 3 Egyiptomi Istenkártyát, Anubis ismét öntudatra ébred, hogy bevégezze tervét.
Ehhez nem mást, mint Seto Kaiba-t használja fel, aki belebetegedett Yugi által elszenvedett vereségébe és Obilisk elvesztésébe.
Számtalan stratégiája mind kudarcba fullad, mert amint Yugi előhívja a három emberfeletti lapot, senkinek nincs esélye ellene. Seto ezért meglátogatja Pegasust, akinek kell, hogy legyen egy olyan lapja, ami felülmúlja az Istenek erejét. Miután Seto sikeresen legyőzi a Játékok Királyát (Pegasus), két olyan lap is a birtokába kerül, amely ellen az Istenségeknek esélye sincs, ám a „Fény piramisa” nevű varázskártya nem a Pegasusé volt.
Végre megvan a kívánt lap, így Seto ismét kihívja Yugit. A duell kezdetét veszi, aminek ezúttal nem csak a világbajnoki cím a tétje, hanem az emberiség megmentése is…
A sötét erők ismét munkálkodnak veszélybe sodorva ezzel Yugi szeretteit is…

A movie megtartja a megszokott Yugioh-s környezetet. Izgalmas duellnek lehetünk szemtanúi, bár Seto mániája kicsit soknak bizonyul.
Bárki megnézheti, aki már látott pár részt a sorozatból, de akkor érdemes igazán, ha már túl vagyunk a Battle City Turnier-en.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1834 db Időpont:2010. 12. 30. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás