Információk
Danjun no Ajimi
Címe: Danjun no Ajimi
Angol címe: Delicious in dungeon
Magyar címe: A Kazamata Zamata
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 14
Megjelenés éve: 2024
Műfaj: Fantasy
Vígjáték
Háborús
Kaland
Stúdió: Kadokawa Shoten
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!

Leírás

A Temető homokjából egy csontváz mászik elő. Állítása szerint Ő egy elvarázsolt ország királya, aki minden vagyonát odaadja, ha valaki megszabadítja a varázsló átkától az egykor virágzó birodalmát.Siralma végeztével a csontvázat elnyeli a föld.

Felfedezők és kincsvadászok fergetege lepi el a kazamatát, hogy a rejtélyes varázsló nyomára bukkanjon. Ismeretlen terep és veszélyes helyzetek várják a kalandorokat.

Laios és társai szűkös készletekkel, de annál nagyobb elszántsággal indulnak a kazamatába, hogy megmentsék elveszett társukat, akit lenyelt egy sárkány. Tervüket nem túl sietősen kivitelezik, mivel a sárkányok nagyon lassan emésztenek. Költőpénz hiányában élelmükről a kazamatában kell gondoskodniuk. A különös fantasy világban honos szörnyek és növények java része ehetőnek bizonyul, így az élelmezés problémáját egy kis körültekintéssel megtudják oldani. A fogások elkészítésében segítségükre lesz Senshi törp, aki már tíz éve a kazamatát járja, és a kisujjában van a "helyi" konyhaművészet minden apró titka.

Csapattagok: - Laois, a vezető lovag.
- Marcille, a tünde lány, akinek nagy a varázsereje
- Chilchuck, a csapdaszakértő és zártörő
- Falin, a varázslólány, akinek még sikerült kivarázsolnia társait a kazamatából, mielőtt a sárkány lenyelte őt.

Új sorozatról van szó,(Netflixes).
Jelenleg 14 epizódnál tart. minden résznek külön címe van, ami utal a várható kalandokra, és az elkészült ételekre.

A főzőműsorok és a Fantasy világ kedvelőinek ajánlom megtekintésre.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 0 db Időpont:2024. 04. 10. Hozzászólások: 1 db