Információk
Cop Craft
Címe: Cop Craft
Angol címe: Cop Craft
Magyar címe: Cop Craft
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2019
Műfaj: Akció
Krimi
Mágia
Misztikum
Thriller
Stúdió: Misty Moon
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!

Leírás

Matoba Kei egy lelkes nyomozó, aki társával ,Rick-kel éppen egy kamu drog ügyletet bonyolít, hogy nyakon csíphesse a helyi dílereket. a helyzet azonban nem éppen szokványos. Ugyanis az árucikk egy valódi Tündér. És akkor itt joggal tehetjük fel a kérdést. Mi van?

Szóval az alaphelyzet: Egy misztikus ködbe burkolódzó sziget, Kariena jelenik meg a tengeren, Amerika nyugati partjainál. Ebben a „bűvész trükkben” egy dimenziókapu segítette az „idegeneket” hogy nem mindennapi bevándorlást hajtsanak végre.
Az emberek és a jövevények (Szémánok), megpróbálkoznak az együttéléssel, de persze vannak döccenők. Ismeretlen kultúra, fura szokások, bűnözés, erőszak, és még sorolhatnám. Virágzik a feketepiac San Tereza vegyes lakosú városában. A jövevények oda vannak a földi holmikért. Az emberek pedig hatalmas igényt mutatnak a lények különleges képességei iránt.
Teljesen átlagos földi nyomozónknak tehát bőven van munkája.

Az említett drogügylet sajnos elfajul, és Ricket meggyilkolják. Kei San minden erejével azon van, hogy elkapja a felelősöket. És ahogy az egy igazi krimiben lenni szokott, mind ehhez kap egy minden lében kanál, kotnyeles új társat. Egy Szemán papnőt. Tilarna Exedilikát. Az ő világukban ilyen formában ügyelnek a rendfenntartásra.
Tehát akad egy morgós, tapasztalt nyomozónk, és egy fiatal, de erős mágiát bíró idegen paplányunk. Minden elem megvan a sorozatban, ami egy szórakoztató és vérfagyasztó krimihez kell. Mindezt a 80as évek lehengerlő, nosztalgikus stílusában.

Az eredeti novellát , és az animét Shoji Gatou írta.
Kivitelezte a Millepensee stúdió.
A vegyes hangulatú zene Iwasaki Taku munkáját dicséri.
Ajánlom a krimi és a misztikum kedvelőinek.

Jó szórakozást!Beküldte: Nushichan Megtekintve: 569 db Időpont:2022. 05. 20. Hozzászólások: 1 db