Információk
Zetsuai 1989
Címe: Zetsuai 1989
Angol címe: Everlasting Love/ desperate love
Magyar címe: Zetsuai 1989
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1992
Műfaj: Dráma
Romantikus
Yaoi
Stúdió: MADHOUSE
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

A Zetsuai ( Everlasting Love) egy yaoi anime a hölgyközönség szórakoztatására. Úttörő a műfajban. Az eredeti mangát Minami Ozaki írta, mely 1989-91 között jelent meg 5 kötetben a Shueisha kiadónál. Az anime 1992 ben került kiadásra vhs- en. Zenéjét Kenji Kawai szerezte. Híven tükrözi a 80as évek hangulatát. Játékidő 45 perc.

A történet két fiatal srácról szól, akik a véletlen folytán egymásra találnak.

Nanjo Kouji bár nagyon fiatal, már ünnepelt sztár a zeneiparban. És igaz hogy mindene megvan, mégsem találja önmagát. Barátja Shibuya Katsumi, akivel együtt lépnek fel.

Izumi Takuto félárva, szenvedélyes focista, aki önellátó és felelőségteljes, lelkileg azonban sérült. Így nehéz számára bizalmasokat találni, de Kouji az a fajta makacs fickó, akit ha kidobnak az ajtón bemászik a kulcslyukon.

Serika és Yougo Takuto: Izumi húga és ötcse. Szeretik a bátyjukat, drukkolnak minden futball mérkőzésén.

A történet drámai elemekkel van tűzdelve, már már szînházi jellegű. Csak úgy hullámzanak az érzelmek. A rajzstîlus és a zene még áthatóbbá teszi. A katarzis nem marad el.

Ajánlom a Yaoi műfaj szerelmeseinek és azoknak, akik kedvelik a 80as évek stílusát.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 1246 db Időpont:2020. 07. 29. Hozzászólások: 1 db