Információk
Mirai no Mirai
Címe: Mirai no Mirai
Angol címe: Mirai of the future
Magyar címe: Mirai, lány a jövőből
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2018
Műfaj: Családi
Fantasy
Kaland
Mindennapi élet
Stúdió: Studio Chizu
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!

Leírás

A Mirai no Mirai egy kedves és aranyos történet a családi életről, és annak mindennapi helyzeteiről. Elmeséli, hogyan változik egy ember viselkedése, és a környezet reakciói, ha új jövevény kerül a családba.
Történetünk elején a mindíg vidám Kun chan boldogan játszik a szobájában, és a nagymamáját. traktálja kérdéseivel. Mikor jönnek már anyáék haza? Stb. Amíg a nagyi takarít, addíg Kun a kertben játszik a kutyussal. Ám amikor a szülők megérkeznek, egy kis meglepetést is hoznak. Egy újszülött kislányt. Kun kishúgát,Mirait. Kun megígéri, hogy vigyázni fog rá és kedves lesz vele, de pár nap múlva rájön, ez nem is olyan egyszerű. Anyáék folyton fáradtak, leköti őket a baba, Kunnal már alig foglalkoznak. Ezért a kisfiú nyúzni kezdi őket valami reakció reményében, de nem sokra jut, csupán rászólnak érte. Egy elkeseredett pillanatban kirohan a kertbe,a fa alá, ahol találkozik a ház hercegével, aki elmeséli, egykor ő is olyan kicsi volt és aranyos, mint Mirai, és őt imádták és kényeztették a házban. Aztán jött Kun és minden megváltozott. Úgy van, a ház hercege a család kutyája, aki egykor bolyhos csöppségként örvendett az emberek imádatának, és Kun most egy illúzióban van. A bátyus hamar ráérez, hogy mostantól osztoznia kell testvérével a szülők szeretetén. Már nem egyedüli gyerek. Egy másik alkalommal a nagyszülők látogatása után egy középiskolás leány jelenik meg a kertben, és arra kéri Kunt hogy segítsen neki, mert ő Mirai jövőbeni énje. A fiú kételkedik a szavában, de aztán beadja a derekát egy kis játék után.

A történet során Kun más fantáziákba is belecsöppen, és mindeggyikből tanul valamit. Fontos értékeket lát meg a családról, barátokról, és a testvérek kapcsolatáról.

Hosoda Mamoru alkotása megkapó történet a változásokról és az érzelmekről. Minden korosztálynak ajánlom.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 1397 db Időpont:2019. 12. 03. Hozzászólások: 1 db