Információk
Damekko Doubutsu
Címe: Damekko Doubutsu
Angol címe: Useless Animals
Magyar címe: Haszontalan Állatok
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Paródia
Stúdió: Magic Bus
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás


Noriko Kuwata mangája 2001- ben debütált, majd tv sorozatot is készítettek belőle 2005-ben, mely 5 perces részekből áll. A zenét Kobayashi Tsunta szerezte.

A damekko doubutsu egy paródia sorozat olyan állatokról, melyek kilógnak a sorból, mert saját fajtársaikhoz képest tehetségtelenek, vagy különcök. Egy kis erdőben élnek, ahol kölcsönösen elfogadják egymást.
A történet Uruno kun vándorlásával kezdődik. Ő egy fiatal farkas, aki szelíd, kedves és ilyedős, akár egy nyuszika. Az Ő tökéletes ellentéte Usahara san, egy agresszív, bátor és harcias nyúl, aki folyton dohányzik. Ők ketten sokat cívódnak, de ettől olyan aranyosak.

Takaoka egy sas, aki nehezen boldogul. A nyuszira vadászik, de sose kapja el, mert rövidlátó, és folyton elhibázza. Titkos szerelme egy bagoly, akihez szeretne közelebb kerülni.

Chiiko chan egy gepárd lány, aki macska létére elég ügyetlen. Csetlik botlik, nagyon szeretnivaló karakter, Uruno fülig szerelmes belé. Mindíg bájos, és házi süteményekkel traktálja a többieket.

Unihiko san egy Unikornis, habár iszákos és züllött életet él, Őt tették meg vezetőnek az erdőben. Peganosuke san ikertestvére. Peganosuke a testvérével ellentétben visszahúzódó, kedves karakter. Jól kijönnek Uruno kun-nel, mert hasonlóan naív és szelíd a természetük.

Kumanee és Kumawaka egy medvetestvérpár, akik folyton mozgásban vannak. Kumanee kereskedő, aki sokat bírkózik a nyuszival. Kumawaka pedig táncos, és borzasztó jónak érzi magát.

A sorozat 26 epizódja alatt még több állattal ismerkedhetünk meg a “ haszontalan erdőben” és megtudhatjuk, hogy milyen kapcsolat alakul ki közöttük a kalandok során.
Ajánlom megtekintésre mindazoknak akik kedvelik az állatokat, a humort, az egyszerű de szerethető karaktereket. A szereplők emberi arccal vannak megjelenítve állatkosztümben. Néha egyszerűbb, néha felnőttesebb arcvonásokkal ábrázoljàk őket a helyzettől függően. Kellemes, nézhető, vidám sorozat. Jó szórakozást kívánok hozzá.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 1463 db Időpont:2019. 10. 12. Hozzászólások: 2 db