Információk
Chou Henshin Cosprayers
Címe: Chou Henshin Cosprayers
Angol címe: The Cosmopolitan Prayers
Hivatalos weboldal: http://www.ponycanyo...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 8
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Akció
Ecchi
Seinen
Szupererõ
Stúdió: IMAGIN
m.o.e.
Studio Live
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Koto nagyon szeretne bátor lenni, ezért elhatározza, hogy ellátogat Izumo Szentéjébe, ahol hangot hall. Valaki hívja, és talál egy karórát. Hirtelen önkívületi állapotba kerül, és a szent hely felé tart, ahol egy tükröt talál. A tükör hirtelen lüktetni kezd, és magába szippantaná Kotot, amikor megjelenik Cruz-sama, és megmenti őt, de saját magát áldozza érte, és őt elnyeli a tükör.
Segítője, Scarlet későn érkezik. Koto egy hősnőkkel teli, de emberek nélküli világba csöppen, ahol kiderül, hogy mint társai, ő is egy Cosmopolitan Prayer. Rajta kívül vannak még hatan: Scarlet, mondhatni a csapat vezetője, Priscilla, Yin és Yang, az ikrek, Iko, és Remi. Kotoval együtt immáron heten kapják azt a feladatot, hogy a fekete tornyokat, amit Koto felbukkanásával egyidőben jelentek meg, elpusztítsák, és visszaállítsák a világot eredeti állapotába.
A többiek mind tapasztaltak, de Kotonak még sokat kell tanulnia, míg teljes értékű Cosprayer nem lesz…

Mivel ecchi, ezért a mellek, bugyik, csinos lányok ki nem maradhatnak a sorozatból. Ha pár szóban akarnám jellemezni a sorozatot, azt mondanám: Szexi Hősnők (Pipik) Gyülekezete.
Ennek ellenére nekem tetszett ez a kis szösszenet. Minden rész durván 12-14 perces, szóval összesen mozifilm hossza van.
Akad egy movie-ja is, ami 10-12 perc. Itt gonosz űrlények támadják meg a Földet, és a Cosprayersnek kell velük megverekedni!
3 special készült még hozzá, ami kiegészíti a sorozatot, ezért kapták a 2.5; 3.5; és 4.5 számozást.
Jah! Ki ne hagyjam! A Cosprayers egy trió első sorozata. Ezt követi a Love Love? És a Smash Hit. Mindhárom sorozatot 2004-ben adták ki egymás után.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2582 db Időpont:2010. 04. 13. Hozzászólások: 1 db