Információk
Bleach: Fade to Black Kimi no Na o Yobu
Címe: Bleach: Fade to Black Kimi no Na o Yobu
Angol címe: BLEACH Fade to Black : I call your name
Hivatalos weboldal: http://www.tv-tokyo....
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Akció
Harcmûvészet
Shounen
Szupererõ
Stúdió: Studio Pierrot
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 9.6
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.38
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

Seiretei:
A 12. osztag Kutatási és Fejlesztési Irodájában Majuri éppen kísérletezik, amikor valami furcsa dolog szabadul el. Majuri elveszíti a fejét, és senkit nem ismer meg, aki a közelébe merészkedik. Dührohamában a Központ egy részét, ha nem az egészet tönkre is teszi, ami szabad utat ad ennek a megmagyarázhatatlan jelenségnek. Fura masszával kezdi el beborítani a Tiszta Lelkek városát, és a benne élõ Shinigamikat.
Egy másik ponton Rukia éppen a többiek segítségére sietne, mikor két idegen, egy fiú és egy lány teremnek elõtte, és a fiú egy kaszával mintha belevágna Rukia nyakába, aki ettõl eszméletét veszti a két idegen pedig eltûnik vele...

Karakura:
Kon éppen Rukia legújabb hátrahagyott levelét próbálja dekódolni, de nem jön össze a dolog, így Ichigo segítségét kéri, aki nagyon furcsán nyilvánul meg:
Ki ez a "Nee-san"? (Nee-sannak hívja Kon Rukiát.)
Fõhõsünk aznap este Rukiával álmodik. Régi emlékekrõl, aztán mikor felébred, tudja, hogy valami nincs rendben a lánnyal, ezért Urahara segítségét kéri, aki szintén furcsán viselkedik.
Õ sem tudja, ki ez a Kuchiki Rukia, holott rajta van a törzsvásárlói listáján.

Ennek ellenére segít Ichigonak a Lelkek Világába jutni, ahol elé tárul az a hatalmas pusztítás, amit az ismeretlen végzett. Rukia sehol, sõt senki sem tudja, hogy ki õ.
Ichigo-t sem ismeri fel senki. Mintha nem történtek volna meg azok a dolgok, amik nagyon is reálisak voltak. Vannak páran, akik kételkednek, de azok száma igen csekély.

Hová lett Rukia? Miért nem emlékszik senki se rá, se pedig Ichigora? Konra meg pláne...

Szerintem ez a movie jól sikerült. Van benne fantázia, és bár Ichigo mindenkivel összeakad pár pillanatra, a harcjelenetek félbehagyottak, ennek ellenére a történet egész és kerek.
Minden Bleach-fannak nagyon ajánlom.
A stílus és minden egyéb maradt a megszokott Bleach, szóval senki nem fog csalódni!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2268 db Időpont:2009. 10. 19. Hozzászólások: 1 db