Információk
Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Nishou..
Címe: Gekijouban Kara no Kyoukai: Dai Nishou..
Angol címe: The Garden of Sinners: Murder Study
Hivatalos weboldal: http://www.karanokyo...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2007
Műfaj: Fantasy
Horror
Misztikum
Szupererõ
Stúdió: ufotable
TYPE-MOON
Aniplex
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 9.5
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.33
Státusz: Ellenőrizve!

Leírás

MOVIE 2.

A történetben visszaugrunk az elõzményekre, 1995-be, amikor Shiki még középiskolába jár. Egyetlen ember kerül (Kokutou) hozzá közel, aki a késõbbiekben is segítõje lesz.
Találkozásukkal egyidõben fura gyilkosságok történnek a városban, az egyik pont a Ryogi rezidencia mellett. Az áldozatokat minden esetben brutálisan feldarabolják, de a végtermék mindig más. A gyilkosságot hidegen hagyják Kokutout mindaddig, míg testvére, aki rendõr nem kezd neki errõl beszélni. Nyomós oka van rá, hogy elmondja az ügy részleteit a fiúnak, ugyanis az egyik tetthelyen a fiú iskolájának címerét találják.
Kokutou gyanakodni kezd Shikire, mivel az egyik gyilkosságnál mondhatni ott volt.

Shikinek ekkor még két személyisége volt. SHIKI, aki a lázadó, energikus természetét képviseli, és Shiki, aki egy nagyon magába fordult, csendes, erõs vezetõ egyéniséget. A két személyiség kiegészítette egymást, de talán ez lassan kezd megváltozni? Mindig Shikinek kellett engedélyt adnia arra, hogy SHIKI elõjöjjön. Az egyik ilyen alkalommal SHIKI elmeséli történetét Kokutounak, többek között azt is, hogy nem biztos, hogy garantálni tudja biztonságát. Õ nem igazán tudja mire vélni a dolgot. Hisz a lányban, és ez így is lesz- mondja.

Hogy hogyan alakul a két fiatal kapcsolata és mi lesz a gyilkosságokkal, megtudhatjátok, ha megnézitek ezt a részt is...
Mindenképpen érdemes, mert a késõbbiekben sokmindent meg fogtok érteni...
A minõsége az elsõhöz képest nem változott. A képi világa és zenéje hasonló. Ajánlom minden misztikumkedvelõnek.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2172 db Időpont:2009. 07. 23. Hozzászólások: 1 db