AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 06. 21-e van.


   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Manga ismertető (Információk)
Aishuu Lover
Címe: Aishuu Lover
Alternetív címek: Aishuu Lava
Korhatár: Nem korhatáros!
Hossza: 36 kötet (20 fejezet)
Megjelenés éve: 2021
Műfaj: Vígjáték
Ecchi
Magical Girl
Szerelem
Szupererõ
Mangaka:
Japán kiadó: Shogakukan
Manga értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!


Leírás

A történet:
Az "Aishuu Lava" egy lenyűgöző manga. Egy tenger közepén, egy kis szigeten létezik egy börtön, a börtönben azok töltik büntetésüket, akik misztikus képességeiket rossz célokra használták. Az őröknek is különleges képességeik vannak, így a helyzet még érdekesebbé válik. A főszereplő, Lava egy ártatlanul börtönbe került lány, akinek a képessége egy lávafolyáshoz hasonlít. Fülig szerelmes a Shu Ono nevű őrbe.

A rajzolás:
Az "Aishuu Lava" fekete-fehér rajzai lenyűgözőek és részletesek. Keisuke Horakawa mesteri munkát végzett a karakterek és a környezet megteremtésében, ami hozzájárul a manga atmoszférájának és intenzitásának megragadásához.

A karakterek:
Lava karaktere összetett és érzelmes, miközben próbálja kezelni a börtönben töltött idejét és az érzéseit Shu Ono iránt. A többi karakter is érdekes és különleges képességekkel rendelkezik, ami izgalmas helyzeteket teremt a történetben.

A cselekmény:
Lava képessége, hogy akarata ellenére lávafolyamokat idézett elő, a börtönbe való kerülésének okaként szolgál. A börtönben találkozunk egy sor érdekes karakterrel, akik különböző, egyedi képességekkel rendelkeznek, például egy fagyásra képes őrrel vagy egy börtönorvossal, akinek teste fásliból van, a börtön női igazgatója képessége egy szupererő. A főgonosz, Lian, egy gumiember-féle képességgel rendelkezik, amelyet együtt alkalmaz társával, Chris Barnes-szel.

Személyes vélemény:
Az "Aishuu Lava" egy igazán lenyűgöző manga, amely már első pillantásra is magával ragadott. Horakawa rajzai rendkívül impresszívek, és a karakterek olyanok, akik könnyen lekötik az olvasókat. A történet is izgalmas és fordulatos, bár Lava néha túlzásba viszi a szerelmet, ami egy kis humort és könnyedséget visz a történetbe.

Összességében az "Aishuu Lava" egy olyan manga, amely garantáltan izgalmas és érzelmes olvasási élményt nyújt minden rajongó számára.

Ezen a linek elolvashatjátok:

https://bato.to/series/149432/aishuu-lava

vagy

https://mangadex.org/title/0bb65ad2-d238-49c3-aa19-98fa02768942/aishuu-lavaBeküldte: lopika Megtekintve: 249 db Időpont: 2024. 03. 16. Hozzászólások: 1 db