AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 07. 20-a van.


   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Manga ismertető (Információk)
Mob kara Hajimaru Tansaku Eiyuutan
Címe: Mob kara Hajimaru Tansaku Eiyuutan
Angol címe: The Story of an Exploration Hero
Magyar címe: A kalandor hős története aki feltört
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Hossza: 1 kötet (11 fejezet)
Megjelenés éve: 2021
Műfaj: Iskolai élet
Kaland
Mágia
Shounen
Ecchi
Mangaka:
Japán kiadó: Nincs
Manga értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!


Leírás

2019-ben titokzatos földalatti létesítmények jelennek meg Világszerte. Nevezzük őket pincéknek. Kezdetben a katonaság próbálkozott a pincék feltérképezésével, és rájöttek, hogy számtalan szinttel rendelkeznek és minden szinten különböző szörnyekkel találja magát szembe az ember. Ezek a lények nem túl barátságosak, és aki óvatlanul kezeli a helyzetet a találkozáskor, bizony pórul járhat.
Néhány éven belül a Civil felfedezők is bebocsájtást nyertek a rejtélyes területekre. Őket nevezzük kalandoroknak. És minden ország létesített kalandorközpontokat. A pincékből ugyanis egyre furcsább és különlegesebb tárgyak kerültek elő, minél több kalandor próbálkozott meg a feltérképezésükkel. A legyőzött szörnyetegek hátra hagyják a szívüket, egy-egy kőszilánk formájában, melyeket a központban pénzjutalomra lehet beváltani.
Nem csoda, hogy hősünk, Takagi Kaito, még csak középiskolás diák, de már Ő is beállt a kalandorok sorába. 2028 áprilisában járunk, ahol Kaito a szomszédságában lévő pince első szintjét járja. Már két éve harcol Slime-okkal, amik ellen a rovarirtó spray a leghatásosabb. Úgy érzi itt az idő, hogy tovább lépjen és bátorságát összeszedve lemerészkedik a pince 2. szintjére. Sajnos ott nem fogadják kitörő örömmel a kleptomániás Koboldok. Kicsik, csúnyák, és bitang erősek. Nemcsak jól helyben hagyják a fiút, de még a fegyvereit is elorozzák. A kórházból Kaito lógó orral és kötésekkel távozik, majd benéz a kalandorközpontba, hogy leadja azt a kevéske szilánkot, amit az incidens elött gyűjtött. A hivatali hölgy mint mindig, nagyon kedves vele, és figyelmezteti hogy veszélyes egyedül kalandozni. Válasszon maga mellé társakat! Kaito azonban egyedül dolgozik. Ebben az esetben is lehet segítsége, ha az a szerencse éri, hogy szert tesz a pincében egy szolgára. A szolgakártyákat ritka esetben egy egy szörny hagyja hátra pusztulásakor szilánk helyett. Egy megidézetlen szolgakártya szinte felbecsülhetetlen, értéke 1 billió yen. (igen, annyi) Hősünk levegőt sem kap az összeg hallatán, álmaiban sem gondolná, hogy valaha láthatna egy ilyen kártyát.
Kaito folytatja szokásos menetrendjét, beszerez egy új fakardot, és irány a kaland. A slime-ok irtása közben felfigyel egy eltérésre, az egyik Slime-nak lábai vannak, biztos valamiféle mutáns, gondolja magában. Evvel a példánnyal is megküzd, csakhogy a szokásos szilánk helyett ez a szörnyike valami mást hagyott hátra. Igen.. igen… egy magas rangú istennő szolgakártyát, melynek lakója a Shilphy névre hallgat, Ő egy Valkűr. Hősünk nagy dilemma előtt áll. Eladja-e ezt a kártyát, mely megoldaná anyagi biztonságát egy életre, vagy idézze meg és találjon vele segítő társra útjai során. ( a szolga csak a gazdájának engedelmeskedik. Ha valaki megidézi, mások számára a kártya szinte értéktelenné válik)
Némi hezitálás után Kaito úgy dönt, hogy megidézi Shilphy-t, aki egy bögyös tinilányka képében jelenik meg előtte. Nagyon kedves mosolygós, és lesi gazdája minden kívánságát. Bivaly erős, és egyéb különleges képességei is vannak.
Kellemes olvasnivaló ez a manga. Minden fantasy és hasonló videójáték kedvelőnek tudom ajánlani.

A szerzők: Kaito és Teri Terio
Kiadta: a HobbyJapan CO.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 502 db Időpont: 2023. 12. 09. Hozzászólások: 1 db