AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 05. 26-a van.


   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Manga ismertető (Információk)
Shoujo Fujuubun
Címe: Shoujo Fujuubun
Angol címe: Imperfect Girl
Magyar címe: Tökéletlen lány
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Hossza: 3 kötet (27 fejezet)
Megjelenés éve: 2016
Műfaj: Dráma
Pszichológiai
Mangaka: Hattori Mitsuru
Japán kiadó: Nincs
Manga értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!


Leírás

A 21. század derengő hajnalán egy feltörekvő írópalánta 20. életévében jár. Kyoto külvárosában játszódik ez a történet, mely az író saját bevallása szerint valós események láncolatán alapul. Fiatal férfiemberünk főiskolába jár, regényírást tanul. Munkáival gyorsan végez, sokat tud írni, esszéit jóval társait megelőzve, határidő előtt adja le. munkáira azonban nem igazán figyelnek fel a szerkesztők, nem kapkodnak írásaiért a kiadók. Még ő maga is keresi azt az esszenciát, ami hiányzik novelláiból.
Egy napon szokásos útvonalán kerékpározik, amikor baleset szemtanúja lesz.
Két iskolás lány éppen átkel az úton, és egyiküket elgázolja egy kamion. A másik kislány először akkurátusan elmenti a játékot a telefonján, és elteszi a készüléket. Csak ez után fordul meg, és kezdi siratni barátját. Az író megdöbbenten áll az eset előtt. Egész nap ezen rágódik. Vajon miért viselkedett így ez a kislány? Hogy reagálhatott így arra, ami történt? Egyszerűen nem hagyja nyugodni a dolog. Még másnap is a kislány furcsa megnyilvánulásán töpreng. Észreveszi, hogy elhagyta valahol a lakáskulcsát. Lakatost hív, és megvárja míg a szakember végez. Új kulcsával benyit otthonába, és leül az íróasztala elé. Ekkor éri a váratlan felismerés, valaki van az asztal alatt.
A hívatlan vendég nem más, mint a telefonos fura kislány, aki kést szegez a férfira az asztal alól. Túlvilági halk hangon csak ennyit mint, uuuu U a nevem, most velem kell jönnöd. De Miért? kérdezi döbbent írónk? Mert láttad, milyen vagyok valójában, és talán elmondanád valakinek. A férfi sejti már, hogy ezzel a gyerekkel valami nagyon nem stimmel. Akkor ő most túsz? Egy kisiskolás kb 8-10 éves kislány hogy ejthet túszul és 20 éves felnőtt férfit? Ez csak valami vicc lehet és rögtön előugrik valaki az egyik sarokból egy kandikamerával. De sajnos semmi ilyesmi nem történik, ellenben U megvágja a férfit a késsel, és ráparancsol, indulj, és akkor nem lesz ennél rosszabb.
U magával viszi a férfit a saját otthonába, úgy hogy a nyílt utcán végig sétálnak, miközben kést nyom a túsz hátába. Szerencsétlen férfiemberünk, még most is kételkedik saját helyzetének relatív komolyságán. U bezárja őt a szekrénybe, ahonnan nem igyekszik kiszabadulni, hiszen Ő felnőtt ember, van nála telefon, bármikor véget vethet ennek a fura színjátéknak. De eljön az este, a Kislány szülei nem jelennek meg, és másnap reggel sem. Vajon mi lesz ennek a bizarr helyzetnek a kimenetele?
Ez a történet nem kimondottan a könnyed esti olvasmány kategóriába tartozik. Inkább az érzelmi és pszichés mélységek felé terel. Végig olvasva ezt az alkotást rá kell jönnünk, hogy nem a képzeletbeli szörnyek, sárkányok és démonok a rémisztőek, hanem az, amikor sokkol minket a Valóság.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 265 db Időpont: 2023. 12. 07. Hozzászólások: 1 db