AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 06. 21-e van.


   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Manga ismertető (Információk)
Forest Sea
Címe: Forest Sea
Angol címe: Forest Sea
Magyar címe: Erdő Tenger
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Hossza: 1 kötet (52 fejezet)
Megjelenés éve: 2022 -
Műfaj: Fantasy
Mágia
Yaoi
Misztikum
Mangaka: Yujin
Japán kiadó: Nincs
Manga értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Nincs ellenőrizve!


Leírás

Az Avián-ok és a Serpent-ek békekötése 600 éven át tartó véres háborúnak vet véget. Mindkét faj megelégelte a véres harcokat és a súlyos veszteségeket. 15 évvel a háború vége után megalakul egy határvédő és békefenntartó szervezet a két ország közös elhatározásából. Az Aviánok földjének déli határán képzik ki a kadétokat a béke megőrzésére és a határok védelmére. Ebben központban mindenki egyenlő és közösen munkálkodnak a szebb jövőért.
A constructorok Aviánok, madárszárnyú lények. A kadétok között akad szép számmal Serpent is. A serpentek kígyószerű életformák. Küllemük változatos lehet, apró siklótól egészen az óriás sárkánygyíkig. Mindkét faj rendelkezik különleges képességekkel. A madárlények képesek erőtereket képezni maguk köré. A kígyólények pedig akaratukkal befolyásolhatják az időjárást és a környezet hőmérsékletét. Egy vagy akár 4 pár szárnya is lehet egy Aviánnak, minél többel rendelkezik, annál nagyobb a testi ereje. A Serpenteknél a testmérettel arányosan változik a harci erő, a legrangosabbak e téren az Óriás sárkánygyíkok. mindkét faj képes emberi alakot is ölteni.
Képességeikre szükség is van, mivel az erdőségekben sok szörnyeteg/energia faló gonosz szellem jelent meg a háború után. A kiképző központban a csapatok feladata, hogy rendszeresen járőrözzenek, és jelezzék, ha túlzott szellemi tevékenység mutatkozik.
Szereplőink: - Sahwa Hyeon constructor, háborús veterán. a kadétok kiképzésével foglalkozik. Szigorú és igazságos, sokat látott katona, aki csupán csendre és békére vágyik. csak 5 szárnya van, mert egyet elvesztett a háborúban, legjobb barátja Godo védelmében.
- Godo: 8 szárnyú háborús generális és kiképző. Eléggé direkt és lobbanékony természetű. Sahwa-val gyerekkoruk óta ismerik egymást.
- Yahyul: Serpent kadét. Higgadt és mosolygós jellemű, megfontolt srác. Tökéletesen elégedett a sorsával. A kiképző iroda előtti fa alatt szokott henyélni és sütkérezni. Sahwa Hyeon többször felfigyel erre a tevékenységére. Yahyul is észreveszi, hogy nézik őt az ablakból, de nem különösebben zavarja a dolog. A napi feladatok közben lopva egymásra pillantanak.

A helyzet csak bonyolódik, amikor a kadétok éretlen csínyben fogadnak, az egyik srác minden nap küld egy szerelmes levelet SAhwa-nak az irodába, névtelenül, ki ki pedig fogad hogy meddig nem kapják el ezt a szegény legényt. Yahyul szerint egy hónapig bírja, mielőtt rajtacsípnék a tettest. Az ominózus utolsó levél napja elérkezik és ott is hagyják az iroda ajtajában. egy feladat miatt Yahyul bekopog az irodába és észreveszi a földön hagyott borítékot, felemeli hogy jobban lássa mi az, és ebben a szent pillanatban jelenik meg a Construktor Sahwa Hyeon. Sokatmondó pillantással az arcán. vajon mi lesz a tökéletes bűnbak sorsa?

Szerzők: Muyu (무유) , és Yuuji
Koreai alkotásról van szó. a karakterek és a hátterek is szépen kidolgozottak. Kellemes olvasni. Ajánlom a misztikus műfaj kedvelőinek.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 332 db Időpont: 2023. 12. 05. Hozzászólások: 1 db