AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 09. 22-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Dakaretai Otoko 1-ni Odosareteimasu
Címe: Dakaretai Otoko 1-ni Odosareteimasu
Angol címe: The Most Huggable Man has Threatened Me
Magyar címe: A legkívánatosabb férfi megrémített
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2018
Műfaj: Bishounen
Művészet
Romantikus
Yaoi
Stúdió: Clockworks
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Dakaretai Otoko a Clover Works Studio legújabb alkotása.

A főszereplő Saijo Takato elsőrangú színész. A szakma kiválósága. Jóképű, magabiztos, és rendkívül ambíciózus. Gyermekkora óta játszik, több mint 20 éve folyamatosan. Már ötször választották meg a Legkívánatosabb férfinak. Ebben az évben is bízik a rajongók seregében, hogy rá szavaznak. Csakhogy ez alkalommal nagy meglepetés éri. “A második hely” .

Úgy van, a címet elorozta egy fiatal tehetség.
Azumaya Junta. Magas, izmos, kedves arcú fiú. És ha ez nem lenne elég, még pokolian tehetséges is. Ez utóbbi dühíti a legjobban Takatót. El is határozza, hogy visszaszerzi tőle a címet.

Nemsokára találkoznak is, mivel közös munkában vesznek részt egy új sorozat forgatása közben. A bolyodalom itt kezdődik. Ugyanis Junta kun bolondulásig rajong Takato-ért. Imádja a munkásságát, és nem csak azt. Folyton a sarkában van, és mikor kettesben maradnak, bombázza szerelmével az idősebbet. Takato nem is tud sokáig ellenállni Junta vonzerejének. Már első este sokat iszik, és az ágyban kötnek ki. Itt szeretném megjegyezni, hogy a sorozatban nem a testiség, hanem a szereplők egymásra gyakorolt lelki és szellemi kölcsönhatása van kiemelve. Hangsúlyos az érzelmi szál.

További szereplők:
Sasaki san:
Takato menedzsere. Intézi a fellépéseket és fuvarozza a színészt. Az események előrehaladtával néha lelki támaszt és családias környezetet is nyújt.

Ayagi kun:
Szintén fiatal színész, túlságosan magabiztos és nagyképű. Ez néha hátrányára is válik. Ő is vonzódik Takato-hoz. Ezzel ki is vívja Junta nemtetszését, aki csakhamar kitalálja, hogyan szabaduljon meg a riválisátol. Egy ügyes csellel sakkban tartja a pökhendi kollégát.

Hashigo Sakurabi yaoi mangája 2018 ban nőtte ki magát tv sorozattá. Addig is a képregény többmillió pèldányban kelt el.
Az első évadon túl van. Folytatásban lehet reménykedni.

Jó szórakozást kívánok hozzáBeküldte: Nushichan Megtekintve: 820 db Időpont:2019. 10. 03. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás