AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 05. 30-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Angelique: Shiroi Tsubasa no Memoire
Címe: Angelique: Shiroi Tsubasa no Memoire
Angol címe: Angelique: White Wing Memoirs
Hivatalos weboldal: http://www.gamecity....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Shoujo
Romantikus
Fantasy
Stúdió: KOEI
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 6.5
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az új Kozmosz királynõje, Angelique és segédje Rachel meghívást kapnak az Univerzum királynõjétõl, Angelique-tõl, hogy látogassák meg õket kastélyában a kilenc harcos társaságában.
A királyi fogadtatás után a társaság és folyosón végighaladva a képeket figyelik, melyek nosztalgikus hangulatot teremtenek köztük, kivéve egyet. Az egyik kép egy harcost ábrázol, melynek láttán Angelique (Új Kozmosz) sírva fakad. A képen egy Arios nevû harcos látható, aki egykoron egy másik Kozmoszból érkezett, a harcosok szövetségese lett, és velük együtt védelmezte a királynõket, míg egy napon valami folytán megváltozott, és ellenük fordult.
Õ lett RaGa, aki magát császárnak nevezte, és kinek célja, hogy megölje a két királynõt, és megszerezze a hatalmat birodalmaik fölött, amit így romlásba dönt.
Rengeteg erõfeszítés árán sikerül legyõzni õt, és Angelique ereje jóvoltából valahol az Új Kozmoszban újjá születhet.
A születés nem is marad el, ám a gonosz erõ, ami Arios szívét uralta nem tûnik el teljesen, és újra megszállja a férfit, aki elveszítve emlékeit Angelique nyomába ered, mert csakis nála lelhet nyugalomra.
Miután Arios megtalálja, akit keresett eszméletét veszti. Már a palotában ébred, ahol a harcosok nem éppen szívélyes fogadtatásában részesül. Mivel nincsenek emlékei elõzõ életérõl, az egyik harcost, Oscar-t kéri meg, mesélje el neki, miért is vált ki ellenszenvet a többiekben jelenléte, és hogy ki is volt õ valójában.
A választ ugyan megkapja, ám ez nem elég ahhoz, hogy a benne szunnyadó gonoszt elnyomja, így az éjszaka leple alatt Angelique-re támad, majd magával viszi az Új Kozmoszba Marcellel együtt, hogy együtt találjanak megoldást erre a képtelen helyzetre.
Miközben RaGa el akarja tenni láb alól a két királynõt, Arios válaszokat akar, és védelmezni szeretné õket.
De vajon sikerül-e Ariosnak úrrá lennie magán, és megtalálni a lelki megnyugvást? Képes lesz Angelique saját erejével megvédeni birodalmát, és szeretteit?

Kicsit kuszának tûnhet a történet, de hogy könnyebb legyen megérteni, érdemes elõször az OVA 4-et megnézni, mivel azzal valami kis képet alkothatunk arról, hogy most mi is itt a helyzet.
A rajzolása egész szépre sikeredett, és a zenéje is jobban tetszik legalább is nekem, mint az OVA 4-é. Érdemes megnézni az OVA-kat, bár angol felirat sajnos csak az 1-hez és a 4-hez van. A "sorozat" 4 OVA-ból és két rövidebb sorozatból (Angelique ~Kokoro no Mezameru Toki~; Angelique ~Kagayaki no Ashita~) áll.
Ha jól tudom, a most futó Neo Angelique Abyss-nak nem sok köze van ezekhez a mûvekhez, legfeljebb annyi, hogy a férfiklán mindegyikben megvan.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3423 db Időpont:2008. 10. 08. Hozzászólások: 4 db