AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 07. 13-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch Pure
Címe: Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch Pure
Angol címe: Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch Pure
Hivatalos weboldal: http://www.tv-aichi....
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 39
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Iskolai élet
Szerelem
Magical Girl
Kaland
Zenés
Stúdió: TV Aichi
TV Tokyo
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 32 szavazat alapján: 9.5
Ismertető értékelése: 22 szavazat alapján: 9.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Hableányaink története Gaito felett aratott gyõzelmükkel nem ért véget.
Miután lecsillapodtak a kedélyek, a három hableány, Coco, Noel és Karen visszatérnek saját birodalmukba.
Luchia-ra, Hanon-ra és Lina-ra sem várna más sors, mivel a veszély az óceánokban megszûnt, vissza kell térniük saját országukba, hogy segítsenek az újjáépítésben.
A búcsú az emberek világától nem is olyan egyszerû, mivel Luchia-nak szerelmét kellene itthagynia, mikor is Hanon megmakacsolja magát, és elhatározza, hogy az õ hõn szerettett Tarou-chanával a szárazföldön marad.
Ekközben Kaito meghívást kap egy Hawaii-n rendezett szörfversenyre, amire el is utazik érzékeny búcsút vége Luchia-tól.
Már mindenki beletörõdött, hogy itt kell hagynia ezt a világot, ekkor Luchia rettentõ hírt kap. Kaito a tengeren Hawaii felé elveszett.
Megindul a nagy keresés, amit persze új ellenség akadályoz akaratán kivül. Mikeru, az angyal, aki arra hivatott, hogy megakadályozza Sara reinkarnációjának, Seira-nak újjászületését.
A hableányok a lehetõ legrosszabb szituációban vannak, mivel egyetlen daluk sem hat Mikeru ellen, aki elszívja Seira életerejét, ezzel megakadályozva újjászületését.
Nagyon sok rejtély lengi be egyszerre fõhõseinket, de amit talán pozitívnak vehetünk az az, hogy Kaito elõkerül. Egy Mikaru nevû lány talál rá, és hazaviszi magához. Ám a helyzet nem ilyen egyszerû, mivel Kaito a balesetben sajnos elveszítette emlékezetét, és még Luchia-ra sem emlékszik.
Vajon ki lehet ez a lány, akinek a neve annyira hasonlít a hableányok új ellenségéhez, és aki azt hiteti el Kaitoval, hogy õ a legjobb barátja?
Vajon mi lesz Seira-val? Újjá kell születnie, mert Sara országa nem maradhat uralkodó nélkül.
Ki ez az új ellenség, és mik a szándékai?

Megindul a harc Kaito szerelmének visszanyeréséért és Seira megmentéséért.

Ez a sorozat sokkal több dalt tartalmaz, mint az elõzõ, sokkal több a romantika és a szerelem, ugyanis Hanon és Lina is megtalálja élete nagy választottját.

A dalok sokkal jobbak, és dinamikusabbak. A rajzolás is csiszolódott némelyst. Én csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a kicsit Sailor Moon beütéssel rendelkezõ romantikus, zenés animéket. Nekik ez lesz a megfelelõ választás.

Jó szórakozást hozzá! Nekem nagyon tetszett ez a pár rész, remélem nektek is tetszeni fog.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 4400 db Időpont:2007. 06. 04. Hozzászólások: 9 db