AnimGO logo
  
  
Ma 2021. 07. 25-e van.Elemzések \ Elemzésekkel kapcsolatos kérdések!
Törölt felhasználó2008. 01. 20. 23:26:15#25097  
Avatar


Mire is jó ez?
Bizányára már nagyon sokan találkozatok olyan animekkel, aminek a végén kiderült, hogy nem is volt olyan világos, mint ahogy az elején tünhetett.
Az elemzések pontosan azt a vélt szolgálják, hogy ezeket a megválaszolatlan kérdéseket világossá tegyék mindenki számára. Tehet, ha valami nem volt érthetõ, és elolvastok a kérdéses animehez egy elemzést, lehet, hogy választ találtok az érthetetlen dolgokra.
Ez egyfajta kiértékelés, és jellemzés, ami nem egy tartalom leírását jelenti.

Kinek ajánlatos ilyet írnia?
Csak akkor írj egy megadott animehez jellemzést, ha biztos vagy abban, hogy többszöri, vagy akár egyszeri megnézés után nincsennek a történettel kapcsolatban megválaszolatlan kérdéseid, úgyanis csak így tudsz segíteni azoknak, akiknek talán még nem világos minden.

Milyen szabályok vonatkoznak az elemzésekre?
Nemsokára a GYIK-ban megtaláljátok a hozzá tartozó szabályzatot, és minden feltöltés elõtt meg fog jelenni, mint ahogy ez a funkció máshol is megtalálható. Viszont az ismertetõk szabályzatától nem fog nagyban eltérni. Minimális hossza lesz, de a terjedelme nincs korlátozva!

Annyit kérünk tõletek, hogy lehetõleg elgépelések, és helyesírási hibák nélkül, illetve minél érthetõbben, ha kell, akkor tõmondatokban fogalmazzatok, hogy a többiek számára világos legyen, mirõl szeretnétek beszélni.

Csak olyan animerõl lehet elemzést írni, aminek az ismertetõje már megtalálható az oldalon!


Módosítva: 2008. 01. 20. 23:26:56


Törölt felhasználó2007.12.30. 15:24#23450  
Avatar


Itt tehetitek fel az elemzésekkel kapcsolatos kérdéseket. Olvassátok el elõtte a Gyikot, hátha ott már meg van adva a válasz!
Valid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás