AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ouran Koukou Host Club
Címe: Ouran Koukou Host Club
Angol címe: Ouran High School Host Club
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Vígjáték
Szerelem
Iskolai élet
Stúdió: BONES
Hakusensha
VAP
Képek: A google-n
Anime értékelése: 39 szavazat alapján: 9.51
Ismertető értékelése: 34 szavazat alapján: 5.18
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet ott kezdõdik, hogy Haruhi (aki lány... ennek nagy szerepe van) bolyong a suliban egy nyugis helyet keresvén, ahol tanulhat. A suli neve Ouran High Scool, ami egy elit és luxus iskola, és mindenki szuper-gazdag, ám Haruhi ösztöndíjjal került be, szóval õ nem annyira tehetõs. Tehát Haruhi benyit a Harmadik Zeneterembe, remélve, hogy ott nyugtot talál. Ám helyette egy csapat fiút lát meg, mint kiderül, õk a Host Club. Haruhit kapásból fiúnak nézik, ami nem is olyan meglepõ, mert a lány nagy szemüveget, rövid hajat és fiús ruhákat visel. Elmenekülne, de véletlenül lever egy 8.000.000 yenbe kerülõ vázát. Mivel ki kell fizetnie, a fiúk kitalálják, hogy ezentúl õ lesz a klub kiskutyája, vagyis mindenese. Ám egyikük arra is rájön, hogy szemüveg nélkül, normálisan kinézve egész helyes fiú lenne. Így átalakítva kihozzák belõle a Host Club új tagját, aki immár egy helyes fiú. Megismerkedik a klubtagokkal és mivel nincs rá hatással a fiúk vonzereje, tényleg barátokká válnak.

Tagok: Tamaki, a Király
Tamaki egy nagyon furcsa figura és akkor még finoman fogalmaztam. Ettõl függetlenül nagyon szerethetõ, azzal egyetemben, hogy általában idióta módjára viselkedik. Mivel a családja gazdag elég sok dologról nincs fogalma, és mivel gyerekkorában nem voltak vele egykorú barátai, mert az anyukája betegsége miatt otthon maradt, ezért ezeket a dolgokat most éli ki, és gyerekesen viselkedik. Azonban imádja Haruhit és bármit megtenne érte, folyton védeni akarja. Nagyon tehetségesen zongorázik, félig japán, félig francia. Õ a csapat "Királya", még barátai is így hívják. A lányok természetesen odavannak érte, hihetetlen bókokat képes mondani, azok meg olvadoznak. De helyén van a szíve és mindenkinek segíteni akar; és mivel barátai tudják, hogy néha naiv, megvédik. Ahhoz képest elég érzékeny, de imádnivaló, amikor megsértõdik és elvonul egy sarokba

Hikaru és Kaoru az Ördögi Ikrek
Hikaru és Kaoru ikrek, egyedül Haruhi tudja megmondani, hogy melyikük melyik. Õk a csapat vicces, de egyben kissé gonoszkodó tagjai. Mielõtt csatlakoztak volna a klubhoz nem igazán foglalkoztak másokkal egymáson kívül, de szerencsére ez megváltozott. A lányok imádják õket, fõleg amikor eljátsszák a "testvérek közötti titkos szerelem" attrakciójukat. Különösen jó kapcsolatuk van Haruhival, nagyon szeretik, ezért Tamaki folyton féltékeny rájuk.

Honey, az Édes
Egy nagyon aranyos szereplõ, aki mindenki kiskedvence. Folyton Morival lóg, aki az unokatestvére. Imád édességeket enni, és imádja a nyusziját. De ne tévesszen meg külseje és természete, õ a csapat legidõsebb tagja, aki nem utolsósorban remek harcos. Egy darabig, apja utasításait követve próbált "komolyan viselkedni" és lemondani a kawai dolgokról, de a Host clubban végre ismét önmaga lehetett.

Mori, a Szûkszavû
Takashi "Mori" Morinozuka Honey unokatestvére, így mindig körülötte lóg. Õ a legfontosabb számára, folyton gondoskodik róla. Nagyon keveset beszél, de mindig észreveszi, a dolgokat. Ha megszólal is, kb annyit mond, hogy "yeah" Olyan megközelíthetetlen szikla típus.

Kyouya, a Cool
Kyouya Ootori a klub pénzügyi fõnöke, folyton írja a kis jegyzeteit, és úgy általában mást nem is nagyon csinál. Õ a klub okos-embere, aki eljátsza, hogy egoista és önzõ, de igaziból rendes. Általában mindent hamar észrevesz, de hagyja, hogy mi lesz a dolog vége, kissé hûvös és nyers a stílusa, de szerethetõ. Tamaki gyakran szóltja "mom"-nak, saját magát "dad"-nek. Hát igen vannak furcsa dolgaik.

Mivel Haruhi természetes és õszinte mindannyian megszeretik.

A gondok ott adódnak, amikor Tamaki véletlenül rányit Haruhira az öltözõben és kiderül, hogy õ voltaképpen lány. De mivel a tartozását rendezni kell, Haruhi marad és folytatja munkáját. De a dolgok természetesen megváltoznak... Tamakit bosszantja, hogy a lányra nincs hatással sármja és beleszeret.

Speciel én végigröhögtem az egész animét, fergeteges! A hihetetlenül jó karakterek rengeteg poénlehetõséget biztosítanak, amit a készítõk ki is használnak. (Pl. haláli, amikor Tamaki megsértõdik) És persze a rajongó lányok állandó "kawaizása" és "moizása" is roppant aranyos... Vannak benne komolyabb érzelmek is, de fõleg ajánlom azoknak, akik kellemes kikapcsolódásra vágynak némi röhögõ görccsel fûszerezve, nagyon helyes fiúk társaságában. Az opening és ending nagyon illik a hangulatához, és remekre sikerült.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5433 db Időpont:2007. 04. 05. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás