AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Tenshi Kinryouku
Címe: Tenshi Kinryouku
Angol címe: Angel Sanctuary
Hivatalos weboldal: http://www.b-ch.com/...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Akció
Fantasy
Dráma
Szerelem
Ecchi
Stúdió: Bandai Visual
Hal Film Maker
Lantis
Nakamura Production
Satelight
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Minden még nagyon régen kezdõdött. Alexiel, egy bukott angyal, mivel fellázadt Isten ellen, (úgy gondolta, hogy az angyalok lelke elkorcsosult és már élvezetbõl is irtják a démonokat) elfogták, és büntetésbõl a testét szétválasztották a lelkétõl. A testét elzárták olyan helyre, ahol senki sem találhatja meg, lelke pedig örökké fog reinkarnálodni az emberek közt.

A mennyben káosz van, és a felsõbbrendû angyalok a hatalomért küzdenek, Isten pedig nem tud semmit sem tenni, mivel álomba merült, és sokáig nem fog még felébredni.

Katan, kiszabadítja Rosielt, Alexiel ikerbátyját, (akit testvérével együtt bebörtönöztek) azért, hogy segítsen rendet teremteni a mennyben, de õt ez nem nagyon érdekli, õ testvére keresésére indul, hogy maga mellé állítsa, és ha ez nem sikerül neki, akkor meg fogja ölni.

Naszóval Setsuna eközben éli nem mindennapi életét. Szüleik elválasztották õt és a lánytestvérét egymástól, mivel elváltak, és volt egy fura megérzésük, ami igaznak is bizonyul. Szerelmes egymásba a két testvér. Egyszer az anyjuk meglátja õket, amint Setsuna megcsókolja húgát, Shara-t. Setsuna Shara érdekében azt hazudja aki, hogy csak játszadozott vele.

Eközben üldözik õt a menny, pokol és a Föld lakói is. Felakarják ébreszteni, a benne rejlõ angyalt, de akkor Setsuna meg fog halni. Senkije sem maradt, egyik barátján kívül.

Vajon sikerül felébreszteni a benne rejlõ Alexiel-t? Mi lesz a világ sorsa és mi lesz a testvérével való kapcsolatából?

Mindezt megtudhatod, ha megnézed ezt a rövid kis Ova-t, ami nagyon eredeti és megható. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Napjainkban járunk. Setsuna egy fiatal fiú és most benne él Alexiel lelke, mit sem tudva róla. Ebbe a fiúban lakozik Alexiel reinkarnációja. A két testvér külön él, szétválasztották õket, anyja utálja Setsunat. Egyik este elrabolják Sarah-t, a testvérét és elindul, hogy megmentse. Ekkor az rablók szörnyetegekké változnak, és majdnem megölik, amikor megjelenik Alexiel ikertestvére, Rosiel, aki fel akarja éleszteni testvérét, de nem ébred fel. Valami ebben a testben tartja. Vagy valaki...

Nagyon jó anime. Ajánlom mindenkinek!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3752 db Időpont:2007. 04. 05. Hozzászólások: 22 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás