AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
VanDread
Címe: VanDread
Angol címe: VanDread
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 2x12
Megjelenés éve: 2000-2002
Műfaj: Akció
Sci-fi
Vígjáték
Mecha
Ecchi
Stúdió: GONZO
Képek: A google-n
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 8.38
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.86
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet a férfiak és nõk évek óta folyó harcáról szól, nem tudni mi okból.

A férfiak 1 csapatot indítanak a nõk ellen, hogy legyõzzék õket. A hajón 16-17 éves srácok vannak, akiket arra képeztek ki, hogy 1 speciális új harci gépezetet vezessenek, a Vanguardokat.

De a kiképzett katonák mellé 1 selejt is belepottyan: Hibiki Tokai(16). Õ azért ment a hajóra, hogy elkössön egy megjelölt Vanguardot fogadásból, de a sürgetett felszállás miatt õ is a fedélzeten ragadt. Bezárják õt egy cellába mivel semmi keresnivalója sincs ott.

Amint a bolygó légkörébõl kiérnek a férfiak, 1 nõi kalózhajó megtámadja õket. A nõk csapatát 16-20 éves lányok alkotják akik Dread harci gépekkel támadják a férfiakat. A harc közben Hibiki kiszabadul és menekülni kezd egy droiddal ami meghibásodott (Pyoro). Közben a nõk diadalmaskodnak.

Miközben Hibiki menekül, egy nagy robbanás félrelöki és arra ébred, hogy puha kerek valamit fog. Hirtelen félrelöki és kiderül, hogy egy lányt fogdosott. Ilyenkor azt várnánk, hogy jön a kiabálás, de nem, mert a lány még sose látott férfit, így azt hitte, hogy ûrlény.

Miután "kapcsolatot" létesítet a lány Hibikivel, a srác tovább futott. (A lány neve Dita Liebly(16)).
A férfiak parancsnoka úgy döntött, hogy szétválasztja az új részt (ahol a nõk voltak) a régitõl és az újat szétlövi. A nõk minden férfit ûrkabinban szabadon engedtek. A rakétákat elindították az ûrhajók felé. Senkinek nincs menekvése.

A bombák célba találnak, de nem robbannak fel az ûrhajók csak az ûr másik végébe kerülnek. A férfiak és nõk hajója egybeolvad. A fedélzeten a sok nõ közé 3 férfi is csatlakozik kényszerbõl, mert õk nem tudtak elmenekülni. Bart Garsus(16) aki az immár egybeolvadt hajó (Nirvana) irányítója lesz, Duero McFile(17) aki csatlakozik az orvosi csapathoz, de ért a mûszaki dolgokhoz is, és végezetül a fõhõsünk Hibiki aki 1 Vanguard pilótája lesz.

A nõk közül 4 személyt emelnék ki. Meia Gisborn(19) akit kísért a múltja és egy szürke Dread pilótája, Jura Basil Elden(20) aki a férfiak láttán, fõleg Hibikit látva, gyereket akar tõle, és egy piros Dread pilótája, Dita a harmadik, akit megemlítek. Õ elõször találkozik Hibikivel és gyenge érzelmek kötik késõbb hozzá, és egy kék Dread pilótája, végezetül a fõ parancsnok Magno Vivan(108) akinek Hibiki múltjához köze van.

A sorozat alatt a 3 Dread és Hibiki Vanguardja szintén tud majd egyesülni (ebbõl lesz a VanDread) ami erõsíti õket a harcban, és még szerelem is kialakul Dita és Hibiki közt.

Az animét a Gonzo készítette, aki olyan nagyszerû alkotásokat tudhat magáénak, mint a Kiddy Grade, Full Metal Panic, Hellsing. Szóval grafikailag nagyszerû alkotás, történetileg érdekes és vicces.

Korhatárként a 16 éven felülieknek ajánlom.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3307 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás