AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 11. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kimi ga Nozomu Eien
Címe: Kimi ga Nozomu Eien
Angol címe: Rumbling Hearts
Hivatalos weboldal: http://www.rumblingh...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 14
Megjelenés éve: 2003-2004
Műfaj: Dráma
Iskolai élet
Szerelem
Stúdió: Media Factory
Studio Fantasia
Age
Lantis
Képek: A google-n
Anime értékelése: 11 szavazat alapján: 7.82
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.71
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet a mai Japánban játszódik, ahol 4 fiatal végzõst ismerhetünk meg.

Hayase Mitsuki az úszó csapat kiváló tagja, életvidám és jó a közelében lenni.
Neki van egy félénk barátnõje, Suzumiya Haruka, aki szerelmes Narumi Takayukiba, és Takayukinak van egy barátja Taira Shinji, aki pedig Hayase-ba szerelmes.

Na igen, ez egy szerelmi négyszög, ami vagy jól végzõdik, vagy nem.

Mikor kiderül, hogy Haruka szereti Takayukit, akkor Hayase elhatározza, hogy összehozza õket, pedig õ is szerelmes a fiúba.
Úgy tûnik minden jól alakul, találkozgatnak, a lány szülei el is fogadják Takayukit.
Éppen egy találkájukra siet Takayuki, amikor Hayase megállítja és elkezdenek beszélgetni, ahol is Hayase emlékezteti a fiút, hogy aznap van a születésnapja, és ráveszi, hogy vegye neki ajándékot, és Hayase ki is választ egy gyûrût magának, amit aztán állandóan hord. Ennek a következménye az lett, hogy a fiú elkésik a Harukával való találkájukról.
De ahol találkozniuk kellett volna, ott egy baleset történt, és az áldozat Haruka volt, akit be is szállítottak azonnal a kórházba, ahol sajna kómába került.
Takayuki az baleset után, depressziós lesz, nem eszik, és nem alszik. Egyetlen ember áll mellette az, pedig Hayase, aki végül kimozdítja ebbõl az állapotából. Õ segíti a fiút vissza az életbe.

3 év telik el a baleset után, amikor is kiderül mi lett hõseinkkel.
Hayase és Takayuki, mindketten az iskola befejezése után elment dolgozni, és együtt járnak, Shinji pedig tanul az egyetemen. De még mindig tartják egymással a kapcsolatot, még ha nem is olyan szorosan, mint a középiskolában.
Ám váratlanul Haruka felébred, de számára semmi sem változott az elmúlt 3 évben.
Az orvos azt tanácsolja nekik, a szüleinek, a testvérének, a barátainak, hogy ne tegyenek olyat, amivel kárt okozhatnak neki, tehát mindennek olyannak kell lennie, mint 3 évvel ezelõtt, tehát Takayuki tanul a vizsgáira, Hayase pedig keményen edz, hogy még jobb, és jobb legyen az úszásban.
Na de mi lesz Takayukival és Hayeseval? Melyik lányt fogja választani?

Ez egy igazi romantikus dráma, amit akárhogy nézzek valaki számára fájdalmas lesz.
A grafikája nagyon szép, kidolgozott, a zenéje is jóóó.
Aki egy könnyed szerelmi storyt akar nézni, az ne ezt válassza, mert ez se nem könnyed, sem pedig vidám nem lesz.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2971 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 22 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás