AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
BLEACH
Címe: BLEACH
Angol címe: BLEACH
Hivatalos weboldal: http://www.j-bleach....
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 366
Megjelenés éve: 2004
Műfaj: Fantasy
Akció
Vígjáték
Stúdió: TV Tokyo
Shueisha
Dentsu
Studio Pierrot
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 180 szavazat alapján: 9.53
Ismertető értékelése: 81 szavazat alapján: 9.27
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Kurosaki Ichigo egy teljesen átlagos 15 éves srác, aki apjával és 2 hugával él, iskolába jár, és feltűnésmentesen telnek hétköznapjai. Csak egy dolog furcsa benne. Egészen kicsi kora óta látja a szellemeket.
Egyik reggel iskolába menet pár nagymenő az egyik póznánál lévő vázával szórakozik, akiket persze Ichigo rendesen el is náspángol emiatt, a váza virággal ugyanis egy elhunyt kislány emlékére van ott.
Hazafelé tartva a suliból találkozik ezzel a halott kislánnyal, aki rémültem kéri segítségét, mivel egy hatalmas szörny üldözi.
Ezek a szörnyek a Hollow-k. Õk lelkekkel táplálkoznak, és az emberi világban elkóborolt magas szellemi energiával rendelkező szellemeket keresik.
Ichigo nem tudja megvédeni a Hollow-tól a kislányt, viszont sikerül kitérnie elõle. Minden újra békésnek látszik, mígnem este ugyanaz a Hollow betör Ichigo szobájába, és megtámadja õt.
A semmibõl hirtelen egy lány jelenik meg, és egy szamurájkarddal próbál a Hollow ellen fellépni mindaddig eredményesen, míg a szörny meg nem támadja Ichigo egyik hugát.
A lánynak nincs más választása, mint átadni erejét Ichigo-nak, aki ezáltal ideiglenes shinigami-vá válik.
A titokzatos lány (Kuchiki Rukia) egy hivatásos shinigami, aki a Soul Society-bõl jött, mivel ezt a várost bízták rá.
A lány annyira legyengül az erõátadás miatt, hogy póttestbe kényszerül, míg fel nem épül.
De ez nem minden. Egy iskolába jár majd Ichigo-val, ezen belül egy osztályba, sõt még nála is lakik a szekrényben, ellopva Ichi hugainak gönceit. Szóval nem kell félteni Rukia-t sem, mert nagyonis feltalálja magát.
Ichigo-ra fontos feladat vár, ugyanis neki kell megvédenie a várost a Hollow-k támadásaitól, és nyugodalmat kell hoznia az emberek világában ragadt lelkeknek.

Nagyon klassz sorozat rengeteg poénnal, akcióval, és egyéb nyalánkságokkal. Betekinthetünk a shinigamik világába, és sok dolgot megtudhatunk a titokzatos Rukia-ról, az ideiglenes lelkekrõl, Soul Society törvényeirõl, szokásairól.
Ezen felül meggyõzõdhetünk arról, hogy az, hogy valaki shinigami, még nem jelenti azt, hogy felelõsségtudó, és normális.

A zenéje egyszerûen fenomenális, nem lehet vele betelni. Én személy szerint nem tudok kiszeretni belõle, és még hátra van a sorozat 2. fele.
Egy nagyon jó tanács: Csakis úgy kezdjétek el, ha sok idõtök van, mert egyszerûen nem lehet abbahagyni annyira eseménydúsak a részek. Igazság szerint nem is lehet részekre tagolni, mert úgy jön egymás után, mint a víz a csapból.

Jó szórakozást hozzá!!!

2 OVA:
- Memories in the Rain
- Sealed Sword Frenzy

4 Movie:
- Memories of Nobody
- The DiamondDust Rebellion
- BLEACH Fade to Black : I call your name
- Jigoku-henBeküldte: linzizsu Megtekintve: 9464 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 79 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás