AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 02. 22-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Digimon Adventure
Címe: Digimon Adventure
Angol címe: Digimon Adventure
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 54
Megjelenés éve: 1999
Műfaj: Dráma
Fantasy
Kaland
Stúdió: Fuji TV
Yomiko Advertising
Toei
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 7.63
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Kalandvágyó vagy? Álmodtál már arról, hogy valami olyan dolgot fogsz csinálni, amire más biztosan nem lesz képes? Gondolkodtál már azon, hogy kilépsz az egyhangú mindennapi életedbõl egy nagy kaland kedvéért?
Gondolom ez mindenkinek megfordul a fejében.
Taichi (Tai) Yagami, Yamato (Matt) Ishida, Koushiro (Izzy) Izumi, Sora Takenuchi, Joey Kido, Mimi Tachikawa és Takaheru (T.K.) Takahashi.
Gondolom, ezek a nevek most még nem jelentenek neked semmit. Ne is foglalkozz vele. Majd fog! Persze csak ha érdekel a kaland egy idegen világban, ami ugyanolyan, mint az emberek világa és mégis más.
Ez a hét tízévesforma (kivéve T.K., õ még csak 5-6 éves) iskolás gyerek egy nyári kirándulás alkalmával egy ismeretlen világban találja magát.
Érthetetlen okból mindegyikükhöz egy különös állatka, egy digimon is társul. Nem értik, miért vannak itt, hogyan juthatnak haza és hogy mik azok a kis állatkák.
Akár hiszitek, akár nem, az emberi világ elektronikus hálózatának belsejében vannak a srácok.
Nekik az a dolguk, hogy a Digivilágot megvédjék a gonosz Digimonoktól, akik tönkre akarják tenni ezt a remekmûvet. A hét gyerek ezáltal megkapja a DigiLovag címet, ami nagy felelõsséggel jár. El kell juttatniuk a Digimonjaikat arra szintre, hogy digitálni, vagyis továbbfeljõdni tudjanak, és ezáltal erõsebbek legyenek, hogy emg tudjanak küzdeni az ellenséggel.
Ez a feladat nehezebb, mint elsõ látásra, de barátaink nincsenek egyedül. Sok Digimon lesz segítségükre, és ezen kívül a legnagyobb, de talán legkevesebb segítséget is egy Genai nevû öregembertõl kapják. Õ sok dolgot elmagyaráz nekik és segíti õket útjukon.
Természetesen mindenki, aki a gonoszokkal van, végezni akar velük, így már érkezésük pillanatában õk lesznek az elsõ számú közellenség.
A két világ (emberek világa, vs. Digivilág) sokban hasonlítanak: telefonfülkék, amik nem mûködnek, hatalmas hajók a sivatag közepén, olyan gyár, ami maga állítja elõ a szükséges energiát, és nem termel semmit és még sok már dolog.
Nagyon érdekes kis történet, bár sok részbõl áll, de ez ne ijesszen meg senkit, mert nagyon aranyos.
Sokan hasonlítják a Pokémon-hoz, pedig nincs hasonlóság, csak a címben.
A japán openinget ugyan nem ismerem, de a német nagyon klasszra sikerült!!
Mindenkinek ajánlom figyelmébe, mert sok benne a poén, a kaland és a harc.

Jó szórakozást!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3871 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 6 db