AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bishoujo Senshi Sailor Moon - Stars
Címe: Bishoujo Senshi Sailor Moon - Stars
Angol címe: Pretty Soldier Sailor Moon - Sailor Star
Magyar címe: Sailor Moon - Sailor Stars
Hivatalos weboldal: http://sailormoon.ch...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 34 (166-200)
Megjelenés éve: 1995-1996
Műfaj: Szerelem
Szupererõ
Vígjáték
Stúdió: Toei Animation
TV Asahi
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 8.3
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9.86
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Usagi és a többiek miután lehógyõzték Nehelenia-t, kicsit megnyugodhatnak, és koncnctrálhatnak a felvételijükre. Mindenkinek sikerül bejutni az áhított suliba, kivéve Rei-nek, mivel neki automatikusan szintet lép az iskola.
Mostmár Chibi-Usa is visszatérhet a jövõbe, csakhogy titokzatos hulló csillagok lepik el az eget, melyek megakadályozzák neki a hazatérést. Ezt a problémát nem más okozza, mint Nehelenia, akinek egy idegen segített, hogy az újhold pecsétjét feltörje, és most szabadon garázdálkodik arra várva, hogyan bosszulhatja meg Sailor Moon-nak, hogy nem vette õt komolyan, és kinevette, de a legfõbb ok, hogy Usagi miért él még mindig.
A Nehelenia-val folytatott soron következõ harc közben Sailor Saturn újjáéled, és Sailor Moon a többiek egyesített erejének segítségével új erõt kap.
De vajon ki segített Nehelenia-nak?
Egy titokzatos idegen, aki csak arra vár, hogy az egész Galaxist az uralma alá vonja.
Rengeteg megválaszolatlan kérdés. A legfontosabbak:
- Miért keres az ellenség csillagkristályokat?
- A keresõk hogyan lehetnek Sailor Senshik?
- Ki a titokzatos 3 új harcos a Sailor Star Lights?
Usagi új hatalmas erejével segíteni tud azokon, akik nem hordoznak igazi csillagkristályt, és megtisztítja õket, mivel ezek az emberek, ha a kristály elfeketedik, szörnnyé válnak.
Szintén a semmibõl jelenik meg egy új pop-együttes a Three Lights, akiket az ötbõl négy lány istenít, hát még akkor, mikor kiderül, hogy a srácot az Usagi sulijába mennek.
Egy nyilvános filmforgatás alkalmával Usagi véletlenül az együttes frontemberébe (Seiya) botlik, de természetesen nem tudja, hogy ki. Végül egy egészen mély barátság alakul ki kettejük között.
Hogy mi van akkor Mamoru-val?
Aki látta az eddigi részeket, az biztos lehet abban, hogy Usagi sosem csalná meg. Most annyiban változik a helyzet, hogy Mamo-chan egy egyéves külföldi ösztöndíjat kap az USA-ba, és el is fogadja, de indulása elõtt, nem nyilvánosan ugyan, de megkéri Usagi kezét. Nagyon szép gyûrût kap!!
Viszont Mamoru sosem jut ez az USA-ba?
Hogy miért?
Meg kell nézni és választ kaptok.

Nekem nagyon tetszik. Ez a kedvenc fejezetem, mert sok benne a humor, és mert Usagi úgy meséli el a történetet, mintha egy Mamo-channak írott levelet olvasnánk képekkel illusztrálva.
A Three Lights dala elragadó, és Seiya és Yaten nagyon aranyosak. Taiki túl lenézõ nekem...

Ajánlom mindenkinek, fõleg, aki fan, mert ezzel teljes a történet.
Ne csüggedjen senki, mert a magyaron nem adták le végig!!

Jó szórakozást hozzá!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2475 db Időpont:2007. 04. 04. Hozzászólások: 7 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás