AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 19-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Space Dandy
Címe: Space Dandy
Angol címe: Space Dandy
Magyar címe: Űr Ficsúr
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2014
Műfaj: Akció
Ecchi
Sci-fi
Paródia
Stúdió: Bandai Visual
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Space Dundy/ Űr Ficsúr

Az Űr Ficsúr egy hektikus, ámbár lazán lötyögős, valódi sci-fi szösszenet. Főhősünk eredeti űrlényvadász, aki avval keresi kenyerét, hogy ritka, vagy ez idáig teljesen ismeretlen fajokat visz be az űrlény kategorizáló központba. itt a hamisítatlan bürokratikus környezetben találhatjuk magunkat. Elutasítják vagy elfogadják a szállítmányát. Kivételezés és cserebere nincs. A szerencse forgandó, de azért van, hogy Ficsúr sikerrel jár, és elmegy ünnepelni a jól elvégzett munkát. Ehhez kedvenc terepe a Boobies nevű szórakozóhely, ahol alul öltözött, kedves, csinos lányok szolgálnak fel. Ide egyébként minden különösebb ok nélkül is szeret betérni.
???? Hű szárnysegédje QT, a mesterséges intelligenciával rendelkező robot, aki már egy kifutott széria darabja. Olyan, mint egy pár éves okostelefon. Megszoktuk, kedveljük, kényelmes, és néha még hasznos, de frissítés már nem érkezik rá. Kalandozás közben melléjük szegődik még egy betelgiuszi macskaszerű élőlény, Meow.
Meow segít Ficsúrnak ritka idegeneket felkutatni.
Járművük az Aloha Oe , Ficsúr űrhajója, melyet különböző vészhelyzeti funkciókkal szereltek fel. Például önmegsemmisítés, és harci robottá is át tud alakulni. Ilyenkor Hawai Jenki a megnevezése.
Barátaink helyzetét nehezíti, hogy a Gogol birodalom megbízott katonái folyamatosan keresik Ficsúrt, élve szeretnék elfogni. Indítékukra csak a sorozat előrehaladtával kezd el tisztulni. Ficsúrnak ugyanis rejtett képességei vannak.
Minden epizódot külön kell értelmezni és értékelni. Sok esetben a tér idővel és az élettel összeegyeztethetetlen veszélyes helyzetek és események követik egymást. Hőseink mégis minden rész elején alapállapotban vannak.
A stílustól és a szerkezetétől függetlenül ennek a sorozatnak vannak lelki mélységei, és felelősségteljes, erős pillanatok. Kellemes, meglepő, és mulatságos kombó ez az anime. (mintha egy vegyes gyurma lenne, ami a Szellemírtókból és a Star Wars Han Solo-jából folyt volna össze. Humoros, meghökkentő, és sokkoló egyszerre.
A sorozat hossza 26 rész. Rendezte Shingo Natsume és Shinichiró Watanabe. eredetileg a Toonamin és az Adult Swim-en és a Tokyo MX -en vetítették 2014-ben. Jó szórakozást kívánok hozzá. ????Beküldte: Nushichan Megtekintve: 295 db Időpont:2023. 08. 07. Hozzászólások: 1 db