AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 05. 30-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
TACTICS
Címe: TACTICS
Angol címe: TACTICS
Magyar címe: TACTICS
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 25
Megjelenés éve: 2004-2005
Műfaj: Fantasy
Misztikum
Művészet
Shounen
Szerelem
Stúdió: Studio DEEN
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Tactics eredetileg a Meiji Jidai-ban, azaz Meiji Japán császár uralkodásának éveiben játszódik. 1800-as évek vége, 1900-as évek eleje. Ebben az időszakban indult el a nyugati kultúra befogadása illetve elfogadása az országba.

Mangaként jelent meg először Higashiyama Kazuko és Kinoshita Sakura közreműködésével a Comic Blade Masamune kiadó gondozásában.

A történet Ichinomiya Kantarou és barátai mindennapjait mutatja be. Kantarou kisfiú kora óta különleges adottsággal rendelkezik. Képes látni és érzékelni a démonok és a szellemek jelenlétét. Az ártalmatlan példányokkal általában jó barátságban van. A bosszúálló és bús lelkekkel azonban nehezen boldogul. Régi vágya, hogy minél erősebb legyen, és megóvhassa kis barátait a veszélytől. Azt a javaslatot kapja, hogy keresse meg az Onikui Tengu-t, azaz egy démonevő koboldot, aki erőben a legtöbb démon felett áll. Apró szépséghiba, hogy egy pecséttel elzárták a lény pusztító erejét, de mivel hősünk nem mindennapi tulajdonságok birtokosa, így azzal nyugtatják, hogy számára nem lehet gond feltörni ezt a pecsétet. Kantarounak nagyon megtetszik az ötlet, és gyorsan el is nevezi ismeretlen barátját Haruka-nak.

Felnött életében Ichinomiya san Néprajzkutatóként dolgozik, de gyermekkori álmát nem adja fel, miszerint felkutatja Harukát A nyomok vidékre vezetnek, ahol éppen egy jégdémon garázdálkodik, ezért gyors helyzetfelismeréssel a helyiek segítségére siet. Kísérője Youko chan, egy kis Kitsune Youkai, azaz rókadémon, aki hűségesen követi gazdáját mindenhová. A problémát nem sikerül teljesen megoldani, Kantarout nyugtalanítja a helyzet, de ekkor olyasmi történik, amire nem számított. Végre megtalálja és kiszabadítja Harukát börtönéből, aki hálával fogadja cselekedetét, és megesküszik, hogy hűségesen szolgálja majd szabadítóját.
Sok kalandot és megpróbáltatást élnek át együtt, és közben egyre újabb és újabb tagokkal bővül a társaság.

További szereplők: Edogawa algróf: helyi nemes úr, akinek házában először mutatkozik meg a gonosz jelenléte.
Edogawa Suzu chan: az algróf kislánya, nem igazán kedveli meg Kantarout, mivel csalónak tartja őt. Haruka-t azonban éppen ellenkezőleg fogadja, és azonnal fülig beleesik a különös szerzetbe.
Sugino san: Fehér kobold, Haruka (a fekete kobold) régi ismerőse.
Muu chan: egy kicsi zöld démonocska, mellesleg Sugino san felesége, akivel furcsa párt alkotnak együtt, de hát a szerelem a lényeg.

Az Tactics-et ajánlom a misztikus történetek, és az eredeti japán stílus kedvelőinek. A Zene kellemes, a pörgős és a hagyományos japán muzsika keveréke. Jó szórakozást kívánok hozzá.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 2097 db Időpont:2016. 07. 05. Hozzászólások: 1 db