AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 06. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
GUNSMITH CATS
Címe: GUNSMITH CATS
Angol címe: GUNSMITH CATS
Magyar címe: GUNSMITH CATS
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Akció
Krimi
Ecchi
Stúdió: Kodansha
Képek: A google-n
Anime értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A GUNSMITH CATS Kenichi Sonoda azonos című mangájának adaptációja. A Kodansha Stúdió gondozásában jelent meg 1995-ben.

Hősnőink: Rally Vincent és Minnie May Hopkins fejvadászok, akik nyugodtabb napjaikon egy kis fegyverkereskedést vezetnek. Rögtön az első rész nyitányaként In medias res egy kis csetepatéba csöppennek, bár ezt ők maguk idézik elő. Egy Jonathan Washington nevű fickóra csapnak le éppen, aki illegális fegyverekben és drogban utazó kis halnak tűnik és egyelőre hűvösre is kerül.

Másnap egy ballonkabátos férfi, William Collins jelenik meg a fegyverboltban, aki, mint mondja az ATF Ügynöke (alcohol, tabacco, firearms) és a hölgyek segítségét kéri néhány ügy felgöngyölítéséhez. Díjazást nem tud felajánlani, ezért nem igazán kedvelik az ötletét. Azonban Will nem esik kétségbe, kisfiús bájjal közli, hogy tudtával a lányoknak nincs rendben egészen minden engedélye a fegyvertartással és árusítással kapcsolatban, valamint az adózásuk is problémás lehet. Igen, valljuk be ez egy kicsikét zsarolás. Mihez is kezdjenek hősnőink...?

Az Anime a 90-es évek szellemét tükrözi, ebből adódóan a lányok a részek kb 5-10 %-ában valamennyire hiányos öltözékben láthatók. A Zene Jazz-esre sikerült. 3 OVA-ba sűrítették a történetet, unatkozni nem fog rajta a néző. Kellően pörög. Megtekintésre a krimi műfaj kedvelőinek, és a kézifegyverek szerelmeseinek ajánlom.

Jó szórakozást hozzá.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 2015 db Időpont:2016. 06. 28. Hozzászólások: 1 db