AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Mirai Nikki
Címe: Mirai Nikki
Angol címe: Future Diary
Hivatalos weboldal: http://http://www.fu...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2011-2012
Műfaj: Horror
Dráma
Akció
Romantikus
Õrültség
Stúdió: Kadokawa Shoten
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Nincs ellenőrizve!


Leírás

A történet főhőse Amano Yukiteru, egy középiskolás diák. A fiú mindig is kívül álló volt, nehezen szerzett barátokat. Hogy ne unatkozzon, naplót vezetett a telefonjában, és lejegyzett mindent, ami körülötte történt. Így volt neki a legkényelmesebb. Egyedüli barátai Deus Ex Machina ( a tér és idő istene), és Deus szolgája Muru Muru, akik csak a képzeletében léteznek. Azonban egyik nap Deus közli Yukiteru-val, hogy kitalált egy új játékot. Yuki élete fenekestül felfordul. A fiú naplója az elkövetkező kilencven napra megjósolja a jövőjét. Kezdetét veszi a túlélős játék, melyben a 12 naplótulajdonos a többi életére pályázik. Az utolsó túlélő jutalma pedig az, hogy a tér és idő istenévé válhat.
Yuki segítőre talál Gasai Yuno-ban, az egyik osztálytársában. A lány halálosan bele van zúgva Yukiteru-ba, így mindent megcsinál, amit az kér tőle. Yuno lelkileg nagyon instabil, mikor nincs szerelme közelében, és ebből nagyon sok gond származik. A fiú fél tőle, ám a történet közben románc fűződik kettejük között.

Ki lesz vajon a győztes a túlélős játékban? Kié az a három holttest, amik Yuno házának egyik szobájában rejlenek? Ki a barát, és ki az ellenség?
A történet nagyon izgalmas, tele van fordulatokkal és drámával, de a meghitt, romantikus pillanatok sem hiányoznak belőle. Az aláfestőzenék nagyon jól illenek az egyes történésekhez. Az openingek és az endingek is jók, a grafika szép. Én csak dicsérni tudom ezt az animét!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2293 db Időpont:2014. 03. 08. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás