AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Suisei no Gargantia
Címe: Suisei no Gargantia
Angol címe: Gargantia on the Verdurous Planet
Hivatalos weboldal: http://gargantia.jp
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2013
Műfaj: Mecha
Shounen
Katonai
Stúdió: Kadokawa Shoten
Production I.G
Képek: A google-n
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 0 szavazat alapján: 0.00
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Suisei no Gargantia a 2013-as tavaszi szezon talán legjobb animéje (mecharajongók számára egyértelműen a legjobb).

A történetről:
A történet a távoli jövőben játszódik. Az emberiség réges-rég az űrbe menekült hátrahagyva az abnormális naptevékenységek miatt lakhatatlannak ítélt Földet. Bár az emberiség megmenekült a kihalástól, az űrben egy hideauza nevű faj ellen vívja folyamatos harcát a túlélésért.
Ledo zászlóst a rem alvásciklusból ébreszti a mecharobotjának Chamber nevű mesterséges intelligenciája. Ledo zászlós egységével a csatába vonuló emberi seregek tagja. Ebben az ütközetben szeretnének bevetni néhány vadi új fegyvert, a győzelem érdekében, ám mindez meghiúsul az emberi támadás gyors összeomlásának következtében. Az új fegyverek gyors elvesztése után visszavonulót fújnak.

Főhősünk már éppen dokkolna az anyahajóba, amikor rátámad egy hideauza. Ellenfelét ugyan gyorsan legyőzi, ám a hajó zárja dokk ajtajait, és elindul. Ledo a hajóba kapaszkodva próbál hazajutni, ám a hipertérben leesik a hajóról, és eltűnik az űrben.
6 hónappal később Chamber hibernálásból ébreszti Ledo-t, mert valakik megpróbálják kívülről kinyitni a pilótafülkét. Sem Chamber, sem a Zászlós nem tudja, hogy hol vannak. Első ötletük szerint egy primitív vándor törzs vette fel őket, akik meglepő módon jól beállították a légkört, és a gravitációt.
Természetesen hamar rájönnek, hogy nem az űrben vannak, hanem bizony egy bolygón. Mégpedig had ne mondjam, hogy melyiken. Nézzétek meg, és kiderül, sok egyéb titokkal, és feledésbe merült történelemmel egyetemben.

Vélemény:
Számomra egy egy hatalmas kedvenc, bátran ajánlom mindenkinek. A grafika egyszerűen csodálatos. A zenék megfelelőek, a történet lebilincselő. Akcióban gazdag, tartalmaz némi humort, és egy csipetnyi romantikát is.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1722 db Időpont:2014. 02. 23. Hozzászólások: 1 db