AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 12. 08-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kirarin Revolution
Címe: Kirarin Revolution
Angol címe: Kirarin Revolution
Magyar címe: Kilari
Hivatalos weboldal: http://kilari-stilus...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 153
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Shoujo
Paródia
Szerelem
Zenés
Stúdió: TV Tokyo
Shogakukan Productions
G&G Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A főszereplő egy falánk 14 éves szépség, Kilari Tsukishima. Nem érdekli a szórakoztatóvilág és hidegen hagyják a bálványok, csak azzal törődik, hogy hol, mennyi kaját lehet venni.

A történet elején Kilari a barátnőivel sétál az utcán, amikor megpillant egy teknőst a fán. Azonnal rohan, hogy segítséget nyújtson a szegény, apró állatnak, ám mindketten lezuhannak és egy Seiji nevű fiú menti meg őket.
Később kiderül, hogy a teknős a fiúé, és Seiji egy híres, nagy sikerű duónak, a SHIPS-nek a tagja. Hálája jeléül, amiért a lány megmentette Tekit, ad Kilarinak egy jegyet a koncertjükre.
Kilari azonnal beleszeret a szőke sztárba, és lélekszakadva rohan a koncertre, amikor a SHIPS másik tagjába, Hirotoba ütközik. A fiú szó szerint ráesik a lányra, majd széttépi Kilari jegyét, és mogorván megparancsolja neki, hogy messziről kerülje el Seijit, mivel más világban élnek.
Ám Kilari nem adja fel. Ha egy átlagos lány nem járhat egy sztárral, akkor ő is azzá válik, hogy semmi se álljon az útjába.
A mindenre elszánt lány később újabb próbatételek elé kerül, de hogy hogyan oldja meg, az már kiderül az animéből.

Főbb szereplők:
-Kilari Tsukishima: 14 éves, legjobb barátja a cicája, Kávé [Naa-san]
-Seiji Hiwatari: a SHIPS egyik tagja, állatkája Teki [Kame-san], szintén szerelmes Kilariba
-Hiroto Kazama: a SHIPS másik tagja, brutálisan becsületes Kilarival, nincs állatkája, a kemény külső ellenére kedves személy
- Naa-san: Kilari macskája, minden házimunkát meg tud csinálni, sok mindentől megvédi Kilarit.

Nekem nagyon tetszik ez az anime. Az, hogy Kilari sosem adja fel, engem is önbizalommal tölt el. Ezen kívül az openingek, az endingek és a további szereplők dalai is mind fantasztikusak.
Ajánlom mindenkinek!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2678 db Időpont:2012. 07. 20. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás