AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kirarin Reboryūshion
Címe: Kirarin Reboryūshion
Angol címe: Kirarin Revolution
Magyar címe: Kilari
Hivatalos weboldal: http://www.shopro.co...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 153
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Romantikus
Shoujo
Stúdió: TV Tokyo
AT-X
Nippon Animation
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az anime főhőse, egy 14 éves, Tsukishima Kilari nevű lány, akit igen torkosnak ismerhetünk meg. Hézköznapi életet él, folyton mosolyog, bár elég ügyetlen, néha már túlzottan is. Egyik nap a suliban a lányok között elterjed az újonnan felkapott, kéttagú, fiúkból álló együttesről, a SHIPS-ről szóló pletyka. Mivel Kilari-t az evésen kívül semmi sem érdekli, ezért a hírességek világában sincs otthon.
Hazafele jövet két barátnőjével, megpillant a fán egy teknőst, aki majdnem leesik. Megpróbálja megmenteni, de helyette ő esett le /ez is az ügyetlenségére utal /. Szerencséjére elkapta egy nagyon helyes, szőke hajú fiú, aki hálából egy koncertjegyet ad a lánynak, amiért megmentette a teknőst, majd elfut. Kilari azonnal beleszeret a fiúba, akit mellesleg Seiji-nek hívnak, ezért elhatározza, hogy mindenképp elmegy a koncertre, csakhogy találkozzon ismét vele. Így is tesz, ám a keresése közben egy másik fiúba botlik, aki erősen ellenzi a lány tevékenységét, Seiji-vel kapcsolatban. Hiroto, merthogy így hívták a másik fiút, eléggé önzően és gorombán, de az igazat mondta, hogy Seiji és a lány 2 külön világban élnek, ezért nem lehet köztük semmi. Kilari lány ennek ellenére sem adja fel.
Sikerül belopóznia a koncertre, a színfalak mögött, de véletlenül leszédül az egyik felső állványról, pont egy hatalmas matracra, a koncert kellős közepére. Kiderül azonban, hogy az újonnan felkapott együttest, a SHIPS-et, valójában Hiroto és Seiji alkotja.
Sztár életet élnek, ami bizonyítja, hogy miért ellenezte Hiroto a lány érzéseit. Ennek érdekében új célt tűz ki magának Kilari, mégpedig sztárrá akar válni bármi áron. Ezután kezdődik számára az igazi megpróbáltatás, sok akadályon és megpróbáltatáson kell keresztülverekednie magát, hogy a csúcsra jusson. Kitartó munkájával, elszántságával és mosolyával azonban elérheti célját.
Az anime során láthatjuk, ahogy a lány természete és érzései teljesen megváltoznak. A sztárság pedig nem csak arról szól, hogy felmész a színpadra, énekelsz valamit és imádni fognak. Nem! Keményem kell küzdeni, meg kell felelni az elvárásoknak.
Mindemellett sok ellenség is felbukkan, akik megpróbálják tönkretenni a munkát. A Kilari egy vicces, romantikus, olykor igen izgalmas anime-nek bizonyul. Ajánlom minden korosztálynak, akik lazítani szeretnének, némi nevetéssel.

Néhány szó a szereplőkről:
- Tsukishima Kilari: Eléggé torkos, de a végére ez már annyira nem érzékelhető. Kedves, nagyon vicces, gondol másokra is, mindig a legjobbat szeretné nyújtani.
- Kazama Hiroto: Eleinte igen goromba, önző, főleg Kilari-val szemben, majd a végefele haladva kibontakozik az igazi énje, amelyre a kedvesség, segítőkészség és az odafigyelés a jellemző.
- Hiwatari Seiji: Nagyon kedves, mindig mosolyog, mondhatnmi optimista fiú. Senkinek sem akar ártani. Kilari-nak próbál tanácsokat adni, Hiroto-val pedig nagyon jó barátok, egy-két vitát leszámítva.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2442 db Időpont:2011. 10. 24. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás