AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 06. 21-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Címe: Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%
Angol címe: Uta no Prince-sama
Hivatalos weboldal: http://utapri.tv
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2011
Műfaj: Bishounen
Shoujo
Dating Slim
Visual Novel
Művészet
Stúdió: A-1 Pictures
Elemental Media
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 10
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

„A zene megváltoztatja a világot.”


Egy kétségbeesett lány próbál bejutni a Saotome Akadémián rendezett felvételire, de nem engedik be, mert elkésett.
Ha most nem jut be, szertefoszlik nagy álma, hogy zenei producer legyen. A biztonsági őrök csak nem akarják beengedni a lányt (Nanami Haruka), de szerencséjére segítségére siet egy nagyon életvidám fiú, aki szintén a felvételire jött, Ittoki Otoya, és Jinguuji Ren, aki tudja, hogy Nanami csak azért késett, mert egy kisgyereknek segített. Felső utasításra beengedik őket, és kezdődhet a harc.

Hőseink természetesen bejutnak az iskolába, különben nem lenne értelme a történetnek…
Ezen az akadémián sztárokat és producereket képeznek ki. Nagyon nehéz ide a bejutás, a benn maradás pedig még nehezebb. Csak a legjobbakból válhat igazi producer, dalszövegíró, vagy énekes, zenész.

Az osztályfőnök utasítására, aki nem más, mint a híres színész Tsukimiya Ringo párt kell alkotniuk. A párok sorshúzással dőlnek el, és fel kell cserélni a szerepeket, tehát a dalszövegírók most komponálni fognak, és fordítva. Nanami Ittoki Otoyával kerül össze. Innentől kezdődnek a bonyodalmak. A feladat megoldásához nagyon sok dolog kell a tehetségen kívül, de valahogy majdcsak megoldják.
Nanami nagy álma, hogy egy Hayato nevű híres bálványnak írhasson dalt. Nanami mindig is gyengébb terstalkatú, beteges lányka volt, így a nagymamája nevelte vidéken. Amikor először a városba ment, kitört rajta egyfajta pánik, amit a nagy tömeg váltott ki, ám ekkor egy hatalmas kijelzőn meghallotta Hayato egyik dalát, ami tele volt érzelmekkel, és kiemelte a lányt a sötétségből.
Az a legmegdöbbentőbb dolog, hogy Nanami találkozik egy fiúval egyik este, aki szakasztott úgy néz ki, mint Hayato, ám kiderül, hogy ő Hayato ikertestvére Ichinose Tokiya, és a viselkedése is teljesen más. Homály fedi a fiú valódi kilétét, aki senkit nem enged magához közel, és az S osztályba jár.
Ebben az osztályban vannak a kiemelkedő tanulók. Nehéz ide bekerülni, de könnyű innen kihullani, ezért ennek az osztálynak a tagjaira elég nagy nyomás nehezedik.
A fő cél az év végi vizsga, ahol szintén párokat alkotva elő kell adniuk egy dalt. Az idő rohamosan fogy, az emberek pedig egyre jobban megismerik egymást, a nézők pedig azokat a fiúkat, akik szépen lassan Nanami köré csoportosulnak.

A 13 részes anime első felében 1-6-ig tüzetesebben megismerjük a fiúkat (Ittoki Otoya, Ichinose Tokiya, Shinomiya Natsuki, Hijirikawa Masato, Jinguuji Ren, Jinguuji Ren), a bennük rejlő érzéseket, amelyeket Nanami hoz felszínre. Mindegyikőjüknek van egy dala is, amiben elmond magáról mindent.

Nagyon aranyos sorozat. Aki szereti a zenét, annak mindenképpen ajánlott. A grafika igényes, bár amikor először láttam a koncertet az első rész elején, kicsit meghökkentem azon a csípőmozgáson, amit a srácok lejtettek…
Ennek ellenére nekem nagyon tetszik, és remélem másoknak is tetszeni fog.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 5317 db Időpont:2011. 09. 14. Hozzászólások: 1 db