AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 02. 22-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kaichou wa Maid-sama
Címe: Kaichou wa Maid-sama
Angol címe: Class President is a Maid!
Magyar címe: Diáktanács elnöke egy cselédlány!
Hivatalos weboldal: http://www.tbs.co.jp...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2010
Műfaj: Shoujo
Vígjáték
Romantikus
Iskolai élet
Szerelem
Stúdió: J.C.STAFF
Geneon Entertainment
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 43 szavazat alapján: 9.77
Ismertető értékelése: 25 szavazat alapján: 8.08
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

„Azokat a srácokat, akik megríkatnak egy lányt, utálom.” Ayuzawa Misaki egy 16 éves lány, aki utálja a pasikat. De akkor miért pont a Seika gimibe jár ahol a tanulók 80%-a fiú? Jah mert eddig egy leányiskola volt, Jah és a környékbeli iskolák közül itt a legalacsonyabb a tandíj!
Mivel nem tud máshova járni eltökélten küzdött, hogy megszerezze a diáktanács elnöki posztot, s ezzel a hatalommal pedig megvédje a lányokat az iskolába.
A suliba mindenki azt gondolja róla milyen okos, milyen erős – képes pépé verni egy egész fiú osztályt -, milyen szép és kedves – persze csak a lányokkal. De azt senki se tudja, hogy családjával nyomorúságosan él, mióta apja lelépet és maga mögött hagyott jókora adósságot. Ezek után ne csodálkozzon senki, ha nem a szíve csücskei a férfiak.
Mivel édesanyja eléggé beteges, így dolgozni nem tud – amikor jobban érzi magát otthon kerámiát fest -, de a számlák attól még jönnek, hogy nincs, miből fizetni, így Misa-chan részmunkaidős állást vállalt. Hogy hol? Mivel nem bírja a folyamatos fizikai munkát, talált egy jól fizető felszolgálói állást, akarom mondani… cselédlánynak állt. Egy Cosplay kávéházba dolgozik a ♥Maid Latte♥-ben, ahol cselédlányruhába kell dolgozni. Ezzel nincs is baj, de mivel ő egy diáktanács elnök, akinek ügyelnie kell tekintélyére, eltitkolja mindenki előtt, hogy mivel is keresi a kenyérre valót.
Vagyis csak próbálta, míg nem az iskola leghelyesebb, legvagányabb, a lányok szőke hercege, a fiúk példaképe Usui Takumi meg nem tudja a titkát. Misaki rettegve jár utána iskolába, mikor dől kártyavárként össze a felépített tekintélye. Hatalmas meglepetésére Usui megtartotta titkát saját szórakoztatására. Hiszen mi szórakoztatóbb annál, hogy a másik felet látjuk szenvedni?!
És ahogy várható egy shoujo animetől, Usui rendesen oda lesz Misakiért – követi őt, védelmezi… Mindennap beül a kávézóba és figyeli Misa-chan és élvezi, hogy mesterének hívja legalább itt a lány.
Egyre többen tudják meg főhősnőnk titkát és egyre furcsább helyzetekbe láthatjuk. Mert a ♥Maid Latte♥ szeret furcsa napokat tartani (pl. Hugicák napja, Nyuszi fülek napja, Power Girlök napja… stb.)


Véleményem:
Nekem nagyon tetszett/tetszik! A karakterek rajzolása nekem leginkább a Special A-ra emlékeztetnek. Vannak benne jó poénok. Negatív kritika a részemről, hogy a zenéje nekem nem lett a kedvencem, és a háttérben mozgó emberek is fehér pacáknak mondanám.
Azoknak ajánlom ezt az animet, akik szeretik a vicces, romantikus műfajt.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4807 db Időpont:2010. 08. 27. Hozzászólások: 37 db