AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Miracle Train: Ooedo-sen e Youkoso
Címe: Miracle Train: Ooedo-sen e Youkoso
Angol címe: Miracle Train
Hivatalos weboldal: http://www.miracle-t...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2009
Műfaj: Bishounen
Shoujo
Romantikus
Misztikum
Stúdió: Dream Force
Frontline
Triple A
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 6.6
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 8.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az Oedo metróvonalon létezik egy olyan metró, amely bajba jutott hölgyek problémáit hivatott megoldani, ám nem láthatja bárki, és nem is szállhat fel akárki erre a bizonyos Csoda Metróra (Miracle Train).
Ha feljutsz a Csoda Metróra, nagyon szerencsés vagy, mert rögtön a megállók köszöntenek hat fiatal, nagyon vonzó férfi személyében. A megállók a következő nevekre hallgatnak:
Roppongi Fumi, Shiodome Iku, Tsukishima Izayoi, Ryogoku Itsumi, Rintaro Shinjuku és Tocho Saki, a vezető. Övé a Tocho-moe nevű megálló, ami az Oedo vonal végállomása.
Egy metróról sem hiányozhat az ellenőr, aki jelen esetlen Akari-chan névre hallgat, és a metró igazgatója, aki az utasokat választja ki.
A bajba jutott hölgyeken mindig az a megálló segít, ahol felszálltak. Persze a többiek is segédkeznek, de mindig a felszálló helyé a főszerep.
Az első hölgy, akivel megismerkedhetünk, Chinatsu, aki a Roppongi megállónál száll fel, vagyis inkább kutyája után rohan, aki erre a metróra ugrik, majd el is tűnik. A fiúk dolga kideríteni, hogy mi történt a lánnyal, ami miatt segítségre szorul. Nagyon aggódik kutyája miatt, mivel a kis jószág beteg, de biztosan van valami egyéb dolog is, nem csak a kutya elvesztésre, amiért a lány segítségre szorul.
Udvarias megállóink feladata, hogy kiderítsék ezt, ugyanis addig egy utas nem tud leszállni a Csoda Metróról, míg problémája meg nem oldódott…
De ki árulná el vad idegeneknek legbelsőbb gondjait? Miféle kényszer ez, hogy addig nem jut vissza valaki a valóvilágba, míg meg nem oldják a problémáit? Hol marad a magánszféra?
Nem kell félni, a fiúk nagyon segítőkészek, és nem erőltetnek semmit…

Az anime olyan, mint egy városnézés metrón keresztül. Minden állomásnak megvan a maga szépsége, története. Megpróbál rávilágítani arra, hogy nem csak a megállót kell látnunk, mikor felszállunk a metróra, hanem a körülötte lévő értékeket, ami szebbé, színesebbé teszi magát Tokiót. Részről részre ismerünk meg mindig egy-egy megállót, ezzel városrészt. Akad itt a történelmi emlékektől egészen a hatalmas bevásárló negyedig mindenféle. Mindenki megtalálhatja a magának tetszőt.
Nekem nagyon tetszik a történet, nagyon ötletes. A cselekmény ugyan lassan indul be, először talán sablonosnak tűnhet, viszont a grafikája szerintem kárpótol. Nagyon szépre sikeredett. A zene nem rossz, de nem is olyan ütős, viszont az anime hangulatához tökéletesen illik.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a bishounen-eket, és a háremes animéket, és egy picit meg akarja ismerni az Oedo vonalat!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3476 db Időpont:2010. 06. 12. Hozzászólások: 6 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás