AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 07. 20-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Tsubasa: Tori Kago no Kuni no Himegimi
Címe: Tsubasa: Tori Kago no Kuni no Himegimi
Angol címe: Tsubasa- Princess of the Birdcage Land
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Kaland
Mágia
Romantikus
Fantasy
Dráma
Stúdió: CLAMP
Production I.G
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ebben az alig félórás mozifilmben egy káprázatos világ tárul elénk.
Hőseink megérkeznek a következő dimenzióba, hogy megkeressék Sakura eltűnt emlék tollait. Egy különleges helyre pottyannak, ugyanis az egész ország egy madárkalitkában található. Az itt élő emberek sem nevezhetőek hétköznapinak, mindenkihez tartozik egy madár, kivel szoros kapcsolatban van.
Miután hőseink egymásra lelnek, s jobban szemügyre veszik a környéket, megismerkednek Tomoyo hercegnővel, s az ő szomorú sorsával. A hercegnőnek most bujdosnia kell gonosz nagybátyja elől, ki a lány különleges képességét arra akarja felhasználni, hogy sötétséget borítson a világra, hogy később ő lehessen a sötétség ura. Bár hőseinknek is megvan a maguk problémája, elhatározzák, hogy segítenek a bajba jutott hercegnőn, miközben egyre közelebb kerülnek egy újabb emlékszilánkhoz is. Kurogane a megszokottól segítőkészebb, hiszen Tomoyo párhuzamos lélek Kurogane hercegnőjével.
Vajon miért nem tud beszélni Tomoyo? És miért pont ő a kulcs, ki képes megnyitni a sötétséget?

A mozifilm valahol a második évad végefelé játszódik. Ismét egy gyönyörű világot ismerhetünk meg, ahol hihetetlenül sok a zöld szín.
Sajnos a film rövidsége miatt nem tudja elérni azt a hatást, amelyet a sorozatoknak sikerült. Itt főleg a kaland dominál, s az érzelmek háttérbe szorulnak. Egy egyszerű kitérőről van szó, bár nem tudott ebben a félórában megfelelően kibontakozni.
Mindenesetre csodaszép történet, csodaszép világgal. Egy Tsubasa Chronicle rajongónak nem is kell több.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2211 db Időpont:2010. 05. 04. Hozzászólások: 2 db