AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Tsubasa Chronicle 2nd
Címe: Tsubasa Chronicle 2nd
Angol címe: Tsubasa Chronicle 2nd series
Hivatalos weboldal: http://www9.nhk.or.j...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Kaland
Romantikus
Mágia
Fantasy
Shounen
Stúdió: CLAMP
Kodansha
NHK
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 9.56
Ismertető értékelése: 11 szavazat alapján: 9.36
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Sorozatunk folytatódik, a kalandnak nincs vége!
Hőseink Syaoran, Sakura, Fay és Kuragone folytatják útjukat, hogy megleljék a hercegnő szétszóródott emlékszilánkjait. Sorra felkutatnak minden egyes dimenziót, hogy ráleljenek egy-egy emlék megtestesült tollára. Útjuk során jobban megismerik egymást, s közös erővel bármilyen problémát megoldanak. Ezúttal a vicces és kínos szituációk száma is megnövekszik.
Vannak világok, ahol éppen háború tombol. De meglehet, hogy véletlenül egy békés helyre csöppennek. A kalandok mellett a sorozat bővelkedik némi humorban és drámában is egyaránt. A második évadban jobban a szereplők múltjára fektették a hangsúlyt.
Vajon miért olyan mogorva mások előtt Kurogane? Mindig is ilyen volt? Vagy csupán egy átélt tragédia az oka? Ezek elől a kérdések elől már oly sokszor kitértek, hát most mindenre választ kapunk! Bepillantást nyerhetünk Kurogane régi életébe, s átélhetjük szenvedését, a ninják valódi sorsát.

Erős azaz ember, ki vissza tudja tartani a könnyeit. De az is nagy erőt igényel, hogy tudjunk sírni, amikor kell.

Az előző évaddal ellentétben ezúttal nem csupán a szokások s az öltözködési formák varázsolják elképesztővé a világokat, hanem formailag is nagyon sokszínű helyekkel találhatjuk szembe magunkat. Ezért ne csodálkozzunk, ha szereplőink mérete egyik pillanatról a másikra megváltozik, vagy éppen chibi formában szelik át a vidéket.
Mily könnyű lenne, ha mindenki békésen élhetne egy hétköznapi helyen! Azonban a végzet nem ezt kívánja. Ismét akadnak negatív szereplők, kik az emléktollak erejét gonosz céljaik megvalósítására használják fel.
A párhuzamos világokban találkozhatunk emberekkel, kiket jól ismerünk, ám egy másik világban más életet élnek, egy másik lélekkel. De nem mindig van így...

Egy mosoly boldoggá teszi az embereket. De egy hamis mosoly, mely a szenvedést elrejti, fádjalmat okoz mindenki számára.

Akiknek tetszett az első évad, azoknak valószínűséggel ez is fog. Viszont akik a manga kedvéért vágtak bele az animébe, kétszínű véleményt alkothatnak. A mostani epizódokra nem jellemző olyannyira az időhúzás, viszont sokkal több filler került bele, melyek helyenként megtörik az anime hatását.
Grafikailag viszont semmi változó, szereplőink pedig megmaradtak olyannak, mint amilyenek voltak. Az elvarázsolt hercegnő, az erősszívű archeológus, a bolondos mágus, a sötét harcos és a nyúlszerű állatka sok-sok élményben részesít bennünket, melyekhez társulnak még a felejthetetlen zenék is.
A történet előrehaladása érdekében megéri megnézni, hiszen ezúttal még a főgonosz nevének a kiejtése is megtörténik. Később pedig az OVA-k adnak választ a még megválaszolatlan kérdésekre.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2156 db Időpont:2010. 05. 02. Hozzászólások: 8 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás