AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 11. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bleach: Memories of Nobody
Címe: Bleach: Memories of Nobody
Angol címe: Bleach the Movie: Memories of Nobody
Magyar címe: Bleach: Elveszett emlékek
Hivatalos weboldal: http://www.bleach-mo...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Akció
Shounen
Harcmûvészet
Stúdió: Dentsu
Shueisha
Studio Pierrot
TV Tokyo
TOHO
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 9.4
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 10
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ichigo és Rukia éppen egy Hollow-t üldöznek, akit sikeresen el is intéznek, mikor Rukia ismét Hollow-król szóló jelzéseket kap.
A furcsa dolog csak az, hogy nem Hollow-k vannak a helyszínen, hanem fehér csuklyás „lelkek”, akik, mint a burka járkálnak a városban. Mivel Ichigo és Rukia nem tudják, mik ezek, nem végzik ki őket, de megjelenik egy ismeretlen Shinigami, aki egy szempillantás alatt az összes Blank-ot (üres lélek = fehér csuklyás lelkek) egy csapásra elintézi. Rukiának nem ismerős a lány, ezért megkérdezik, melyik osztaghoz tartozik, de nem tud válaszolni. Csak a nevét ismeri, Senna.
Idő közben Soul Society-ben zavargások törnek ki, mivel kiderül, hogy az emberek és a lelkek világa egyre közelebb kerül egymáshoz, ami katasztrófába torkollhat. A rendellenesség oka egy Sikolyok Völgyének nevezett hely, ami tulajdonképpen Blankokból áll.
Kiderül, hogy ebben a Völgyben egy 1000 évvel ezelőtt Soul Societyből kiűzetett nemesi család leszármazottai és alattvalói barangolnak, és most eljött az ideje, hogy bosszút álljanak az őket ért sérelemért.
Az emberek világában Ichigo éppen Sennára vigyáz, aki a város minden szépségét szépen lassan felfedezi, aztán a két világ összecsap.
Már csak az a kérdés, hogy ki is ez a Senna, és mi köze van az egészhez? Nincs osztaga, nem tartozik sehová? Mégis rá fókuszál a 13 őrosztag és mostmár a kiűzetett nemesek is a Sikolyok Völgyéből?
Gyakran emlegetik a film folyamán, hogy az Emlékek Rózsája mennyire fontos. Lehet, hogy Sennának köze van ehhez? De még azt sem tudjuk, mi az az Emlékek Rózsája?

Rengeteg kérdés merül fel, amire szépen lassan válaszokat keresünk. Ez a Bleach 1. movieja, ami első megnézés után nem nyerte el annyira a tetszésem, de a zenéje nagyon szép. A Stílus maradt a szokásos Bleach stílusnál, csak most 90 percen keresztül élvezhetjük hőseink kalandjait.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2037 db Időpont:2010. 04. 23. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás