AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan:Suihei Senjou no Strateg
Címe: Meitantei Conan:Suihei Senjou no Strateg
Angol címe: Detective Conan:Strategy Above the Depth
Hivatalos weboldal: http://www.conan-mov...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Akció
Krimi
Shounen
Stúdió: Aoyama Goushou
TMS Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 7.25
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 7.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

DETECTIVE CONAN MOVIE 9.:

15 évvel ezelőtt a Daiichi Yachiyo Maru nevű hajó a Csendes óceán közepén egy jéghegynek ütközött és elsüllyedt. A legénység egy része odaveszett, és a kapitányt látszólag a hajó süllyedése előtt holtan találták kabinjában.
Napjainkban a hajó tervezőjét rejtélyes baleset éri. Autójában egy árokba zuhan és meghal. Nem lehet tudni, hogy öngyilkosság volt-e, vagy gyilkosság, de a nyomok egyértelműen az öngyilkosság jeleit mutatják, vagy mégse?
Nem sokkal később egy hatalmas luxushajó, az Aphrodite fu ki a kikötőből, amin Sonoko közreműködésével Ran, Conan, Kogoro, a gyerekek és Professzor Agasa is jelen van. Ez a hajó első útja, ezért hatalmas banzáj van készülőben.
Minden nagyon fényűző és szép, mindaddig, míg a Yatsushiro Pénzügyi Csoport elnöke el nem tűnik. Pont emiatt kerül Sonoko is életveszélybe. A gyerekek bújócskáznak, és Sonoko az egyik hunyó, viszont mikor keresi őket, a Yatsushiro Pénzügyi Csoport elnökét pont egy pillanattal azelőtt löki a tengerbe egy ismeretlen. Mivel azt hiszi, hogy Sonoko látta a történteket, leüti, és bezárja a hullaházba az egyik hullatartóba.
Nem elég, hogy Sonoko eltűnik, idő közben a a Yatsushiro Pénzügyi Csoport elnökének feleségét holtan találják saját kabinjában egy késsel a mellkasában.
A hajóról nincsen kiút, így talán mindenki veszélynek van kitéve, mivel egy sorozatgyilkos bújik meg a vendégek között…

Mint minden Conan movie, ez is tetszett, de a többihez képest kissé laposnak mondanám. Megint sok múltbéli képet kapunk Ranról és Shinichiról, most azonban visszamegyünk egészen a gyerekkorig.
Minden esetre ajánlom minden Conan rajongónak, mert megéri megnézni.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1633 db Időpont:2010. 04. 23. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás