AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch
Címe: Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch
Angol címe: Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 52
Megjelenés éve: 2003-2004
Műfaj: Shoujo
Dráma
Zenés
Mágia
Szerelem
Stúdió: TV Aichi
Actas
Tokyu Agency
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 42 szavazat alapján: 9.45
Ismertető értékelése: 22 szavazat alapján: 8.82
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Nanami Luchia egy átlagos, hétköznapi lánynak néz ki, de valójában egy sellõ és azon belül is a Hét tenger egyikének hercegnõje! Boldogan élt tengeri birodalmában, míg az ellenség sorban meg nem támadta a királyságokat, így a sellõ hercegnõknek menekülniük kellett a szárazföldre.

Itt ugyanis a lányok teljesen vagy legalábbis máshogy néznek ki, így inkongnitóban maradhatnak. Ha uszonyaik megszáradnak, lábaik lesznek addig, amíg újra nem érintkeznek a vízzel. Az ellenség a hercegnõk gyöngyeit akarják megszerezni, amit a lányok egy-egy kagyló formájú medálba berakva viselnek. Luchia feladata, hogy megkeresse a többi hat lányt, és együtt legyõzzék a hatalomra vágyó Gaitot.

Elõször Hanont, a kék, majd Linát, a zöld sellõt találja meg, és sokáig együtt marad a trió. Késõbb Karen, a lila sellõ is megjelenik, de sokáig nem csatlakozik, járja a maga útját, mert Gaito miatt fogságba esett nõvérét, Noelt keresi. A hercegnõk, ha veszélyben vannak vagy segítségre szorulókra bukkannak, átalakulnak, a nyakláncba rejtett gyöngy mikrofonná változik, így énekükkel képesek legyõzni ellenségeiket. Késõbb Hanon, Lina és Luchia új erõt (nevezetesen egy-egy karkötõt, melyet, ha aktiválnak, ruhájuk átalakul és énekük ereje hatalmasabb lesz) kapnak a tenger istennõjétõl, Aqua Reginától, aki mindig segítségére van a sellõhercegnõknek, ha azok nagy bajba kerülnek.

A történetben már az elsõ részben megjelenik a szerelem: Luchia kicsi korában megmentett egy kisfiút a hullámsírból és évekkel késõbb, amikor a királyságát megtámadták és a lány menekülni kényszerült a szárazföldre, találkozott a fiúval, Kaitoval, és beleszeretett. Az anime fõleg az õ szerelmük beteljesülésérõl szól, hiszen Luchia nem fedheti fel valódi kilétét Kaito elõtt, mert ebben az esetben sellõ lévén a lány meghalna, teste pedig buborékként válna semmivé. Így a fiú nem tudja eldönteni, kit válasszon: Luchia földi alakját vagy az idõnként megjelenõ titokzatos megmentõjét, a rózsaszín sellõt, akibe elsõ látásra beleszeretett.

És hogy hogyan oldódik meg ez a leküzdhetetlennek tûnõ akadály? Vagy hogy miért hasonlít Kaito annyira a világuralomra törõ Gaitora, és mi az a jel, mely megjelenik a fiú homlokán, ha Luchia veszélybe kerül? Nézd meg az animét, és megkapod a választ!

Tipikus shoujo. Megható, romantikus anime, melyet Luchia pingvinjének bolondozásai, Hanon és Luchia egymásnak tett megjegyzései, Lina és a többi sellõ titokzatossága, az idõnként megjelenõ új ellenségek és persze az elmaradhatatlan, sokoldalú zenék teszik az animét változatossá és felejthetetlenné.

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, érdemes megnézni!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5626 db Időpont:2007. 04. 03. Hozzászólások: 3 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás