AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 09. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan: Baker Street no Bourei
Címe: Meitantei Conan: Baker Street no Bourei
Angol címe: Detective Conan:The Phantom of Baker...
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.co.jp...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Akció
Krimi
Shounen
Stúdió: TMS Entertainment
Aoyama Goushou
Tokyo Movie
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

MOVIE 6.

Ebben a rohanó világban a számítógépes játékok is egyre inkább fejlõdnek. Történetünk is pont egy ilyen játékról szól, ami túlszárnyalja az egyszerû monitor melletti ücsörgést, és egy virtuális világot kínál fel, ahol nemcsak a játékot izgulhatjuk végig, hanem emellett összes érzékünk is szimulálva van.
A játék alapjait 5 évvel ezelõtt egy Hiroki nevû 10 éves fiú alkotta meg, aki számítógépes zseni volt.
Japánban megismerte a japán iskolarendszer korlátait, ami elnyomja az egyén individualitását. A fiúnak sosem volt normális élete, folyton csak a programozás, fejlesztés. Nem szeretett volna többet barátoknál, és egy hétköznapi életnél. Ezért, amikor megalkotta a "Noé bárkáját", amibe saját agyát stimulálta, öngyilkos lett.
A Noé bárkája lett az alapja a Cocoon nevû virtuális játéknak, ahol a játékosok 5 különbözõ világban próbálhatják ki magukat: vikingek világa, párizsi Dacar-Rally, a Kolosszeum, Salamon király kincse, a jó öreg London.
A játék bemutatóján csupa gazdag gyerek próbálhatja ki az új fejlesztést, de hála Shinichi apjának, aki részt vett a játék kivitelezésében, Conan, Ran (Sonoko által) és a Detectiv Boys (egy kis csellel) részt vehetnek majd.
Hiroki apját, aki a Cocoon-t fejlesztette a megnyitó estéjén megölik. Utolsó erejével még képes hátrahagyni egy üzenetet a billentyûzeten: JTR.
Conan tudja, hogy a választ és a gyilkos kilétét csakis a játékon keresztül tudhatja meg, így részt vesz, és Londont választja, ugyanis az ottani kaland 1888-ban játszódik, amikor Londont egy nagyon híres sorozatgyilkos, Jack, The Ripper (Hasfelmetszõ Jack) tartott rettegésben.

Képes lesz Conan megnyerni a Játékot annak ellenére, hogy Noé bárkája uralma alá vonta a virtuális világok menetét, ezáltal veszélyezteti a többi gyerek életét?
Mi köze lehet Hasfelmetszõnek az egészhez?

Ez a movie is nagyon jóra sikerült, szintén nagyon sok fordulatot és izgalmat ígér azoknak, akik megnézik!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1751 db Időpont:2010. 01. 01. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás