AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 06. 21-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ginga Densetsu Weed
Címe: Ginga Densetsu Weed
Angol címe: Ginga Legend Weed
Magyar címe: EzüstNyíl: Weed Legendája
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2005-2006
Műfaj: Shounen
Akció
Kaland
Családi
Dráma
Stúdió: SKY Perfect Well Think
Studio DEEN
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 16 szavazat alapján: 9.06
Ismertető értékelése: 12 szavazat alapján: 6.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az Ginga Nagareboshi Gin címû régebbi anime folytatása, de nem Gin-rõl szól, hanem inkább fiáról Weedrõl.
A történet ~1 évvel Álmatlan medve (Imperial) legyõzése után indul. Sakura, Weed mamája, amikor Smith-el (Fülessel) eljönnek a Kettõs Oromról miután támadás éri õket, míg Gin távol van, nagyon beteg lesz. Weed megszületése után Sakura már nem tudja ellátni magukat (Weednek van még 2 testvére: Joo és Yukimura, õk sorozat közben nem kapnak szerepet), és mikor Weed vadászni megy, Sakura elbúcsúzik az élõk világától. Utolsó kívánsága, amit GB-nek mond el (Füles leszármazottja), hogy vigye el Weedet apjához, Ginhez.

Elsõ kalandjuk egy kölyök kutyussal kezdõdik, akit a gonosz falkavezér Blue kihasznál. Weed meggyõzi a kölyköt, Melt hogy nem helyes amit tesz. Sajna Blue meghal, mert elüti egy kocsi, de Mel nemsokára úgy dönt, hogy velük tart kalandjuk során.
Második kalandjuk azzal kezdõdik, hogy az emberek egy oroszlán mutánst hoztak létre, aki öli a kutyákat és az embereket is Ohuban. Ohu a paradicsomot jelenti a vadkutyák számára. Itt találkoznak Kennel, aki Béni fia, és Feketetigris fiával, meg Jerommal aki Weed hû társa lesz és Tokimunnal Gin helyettesével, akit megöl az oroszlán szörny. A harc során meghal Smith, de Weednek hála legyõzik a szörnyet (Kaibatsut). És Ohu biztonságba lesz.

A harmadik esemény hogy Weed megtudja hol van a papája csak az a baj hogy foglyul ejtették és nem biztos hogy életben hagyják. A foglyulejtõje Huoge aki megakarja magának szerezni Ohu-t és a Kettõs Orom vidékeit. Weed elmegy, hogy kiszabadítsa apját. Az út során sok új barátot talál és õ lesz a vezér, így mindenki engedelmeskedik neki (Apja nyomdokaiba lép). Hatalmas sereget gyûjt össze, és mindenki nagyon megkedveli õt. A kis Meru is megkedvelte a kishõst. Weed nagyon jól tud harcolni, bár ez nemcsoda hiszen medveölõ klánból származik. Tehát a csapat elindul Ginért, de nemtudják hogy Huogen már a Kettõs Oromnál van. Az ott maradt csapatok, nem tudnak mit tenni. Idõközbe meghal Cézár (Johnn), a régi barátok is visszatérnek, hogy segítsenek Ginnek és fiának egymásra találni. Itt lesz Béni a kölykeivel, és persze Bella, és persze Fekete Tigris a saját kölykeivel.

A kis hõsünk Weed az úton egyre inkább hasonlít majd az apjára egyre többet tanul és remélhetõleg õ lesz majd a következõ vezér.

Egyéb címek: Legend of the Silver Fang: Weed; Silver Fang: Legend of WeedBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 7522 db Időpont:2007. 04. 03. Hozzászólások: 1 db