AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan: Hitomi no Naka no...
Címe: Meitantei Conan: Hitomi no Naka no...
Angol címe: Detective Conan: Captured In her Eyes
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.co.jp...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Krimi
Shounen
Akció
Stúdió: Tokyo Movie
TMS Entertainment
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Movie 4.

Történetünk kezdetén visszaugrunk a múltba. Pontosabban arra a napra, amikor Shunichi látszólag örökre eltûnik, és Conan születik helyette.
Ran és Shinichi egy vidámparkba látogatnak, ahol Shinichi a park közepén lévõ kis térre vezeti Rant. Meglepetéssel készül a lánynak. Pár pillanat múlva a semmibõl vízoszlopok lövellnek a magasba, ami rendkívüli látványt nyújt a park minden látogatójának, fõleg ha az illetõ a kör közepén áll.
De térjünk vissza a jelenbe.
Különös gyilkosságok történnek. Az áldozatok az elsõ kivételével mind rendõrök, akik egy szigorúan titkos ügyön dolgoznak. Az egyik ilyen esetnél Conan és a Detective Boys jelen vannak.
A szokásos eljárás után, amin a gyerekek vallomásai alapján a rendõrség semmit nem tud meg a tettesrõl, nyomozó fõhõsünk, Ran és Kogoro is egy partin vesznek részt, amin feltûnõen sok rendõr van, köztük Sato is.
Mikor Ran és Sato a mosdóba mennek, hirtelen elmegy az áram, és Satot valaki lelövi a sötétben, ahol csak egy zseblámpa világít.
Satot életveszélyes állapotban kórházba szállítják. Szerencsére Rannak semmi testi sérülése nem esik, de mikor felébred, mindenki megdöbbenésére nem emlékszik semmire. Sem a családjára, sem a barátaira, az esetre pedig pláne nem.
Az orvos szerint Ran a döbbenettõl és az ijedtségtõl tudat alatt maga döntött úgy, hogy mindent elfelejt, amibõl a rendõrség arra következtet, hogy Ran láthatta a gyilkos arcát.
Ezek után félõ, hogy Ran lesz a gyilkos következõ célpontja, mivel könnyedén leleplezheti õt.
Mi áll a gyilkosságok hátterében? Mi volt olyan szörnyû, amire Ran tudatalattija így reagált?

Nekem nagyon tetszik ez a mozifilm, mert rendkívül mozgalmas, izgalmas, és érzelmekkel teli. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Conant, illetve egyáltalán a krimit.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1546 db Időpont:2009. 12. 27. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás