AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Tsubasa Tokyo Revelations
Címe: Tsubasa Tokyo Revelations
Angol címe: Tsubasa Chronicle - Tokyo Revelations
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 2007-2008
Műfaj: Dráma
Kaland
Romantikus
Mágia
Misztikum
Stúdió: CLAMP
Kodansha
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történetünk a Tsubasa Chronicle második évada után játszódik, a manga 107-115. fejezetét dolgozza fel. Megnézendõ azok számára, kik látták az elsõ két évadot.
Történetünk ismét egy új világban játszódik. Hõseink Syaoran, Sakura, Kurogane és Fay ismét egy újabb világban találják magukat, hála Mokona-nak. Ezúttal egy teljesen kihalt, romokban álló puszta vidék látványa fogadja õket. Gyorsan menedéket keresnek, hogy a savas esõ elõl megmenekülhessenek. Titokzatos módon csupán egy épület maradt állva, az embertelen természeti viszonyok ellenére. Itt azonban nem látják szívesen a vendégeket, az itt élõ banda vezére Kamui rögtön rájuk támad. Egy kisebb vita keretein belül azonban megoldódnak a nézeteltérések, és nem kell hõseinknek a szabad ég alatt aludni. Kamui õrzi a föld alatt lévõ víztározót, ahonnan különös energiák érzõdnek Mokona szerint. Kamui is egy másik világból jött régen, így nem tudhatjuk mi a szándéka valójában.
A történet tovább bonyolódik, hiszen a vízre más bandáknak is szüksége lenne, ezért az életben maradt, csoportokba tömörült emberek gyakran rivalizálnak az épületben lakókkal. De vajon mi rejtõzhet a víz alatt, s miért csak Kamui tud róla?
Minden jóravaló Tsubasa Chronicle rajongónak ajánlanám, hogy az OVA megtekintése elõtt keményítse meg a szívét, hogy az anime által nyújtott látványt tudja befogadni, mert ezúttal hõseink sokat fognak szenvedni! Kivétel nélkül mindenki. Az elsõ két évadból kimaradt vérmennyiséget most ebben a röpnyi 3x25 percben bepótolták. Az ismét eszméletlen Sakura-t furcsa álmok gyötrik, majd egyedül kell megküzdenie belsõ démonaival. Kurogane rájön, kik ölték meg az anyukáját. Fay oly sokat rejtegetett sötét múltja is a felszínre tör. Syaoran pedig teljesen elveszti a fejét, miután a szem pecsétje felbomlott. Akárcsak egy robotnak, neki is beprogramozódik a fejébe: Megszerezni a tollakat bármi áron! Sajnos ez a bármi áron túl sok mindent takar. Ezért lesz képes szörnyûségeket elkövetni útitársai ellen.
És vajon ki az, aki eddig a háttérbõl figyelte a dolgokat? Vajon van még remény hõseink számára?

Az OVA a már megismert ütemben dolgozza fel egy újabb világ elemeit. Ezúttal a CLAMP stúdiónak sikerült egy egészen drámait alkotniuk.
A zenék is egészen szerethetõk, akárcsak az eddigi évadokban. A grafikára sem lehet panasz, sõt, talán itt magaslik ki leginkább a mangakák tehetsége.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki már átrágta magát az elõzeteseken, azok számára kötelezõ darab! Szinte minden kérdésre választ kapunk, s az események képesek annyira felcsigázni a nézõt, hogy az nem tud leállni róla napokig sem.
Jó szórakozást!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2401 db Időpont:2009. 12. 27. Hozzászólások: 8 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás