AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shugo Chara!! Doki
Címe: Shugo Chara!! Doki
Angol címe: Shugo Chara!! Doki
Hivatalos weboldal: http://shugo-chara.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Shoujo
Szupererõ
Iskolai élet
Magical Girl
Stúdió: PEACH-PIT
Satelight
TV Tokyo
Pony Canyon
AT-X
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 9.6
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 8.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Shugo Chara végén Amunak és Ikutonak majdnem sikerül megkaparintania az Embriót, de végül mégis kicsúszik a markukból. Nyugtasson minket a tudat, hogy az Embrió valóban létezik, nem csak egy legenda...
A Shugo Chara!! Doki, mint a címébõl is kiderül (hisz a "doki" izgalmat is jelenthet), még több izgalomra, még több történésre számíthatunk. Az elsõ 2 rész visszatekintés az elsõ sorozatra. Aki nagyon akarja, nyugodtan kihagyhatja, mert nem igazán fontos, viszont utána beindulnak az események.
Az Embiró felbukkanása óta Amu ereje látványosan megnõtt, ám bánatára Daiya még mindig nem bújt elõ tojásából...
Vagyis csak elõtte nem. Az imént említett elsõ két részben ugyanis Daiya elõbújik tojásából, és a többiek neki mesélik az eddig történt dolgokat, Amu jellemének változását és minden fontos eseményt.
Az Easter nem adja fel az Embrió utáni kutatást, és Utau helyére egy másik lány, Lulu kerül, akinek Chara-ja Nana. Együtt képesek a gyerekek tojásait rejtély-tojássá alakítani, ami egy jellemváltással jár. Sokban különbözik attól, amire Amu és a többiek képesek, ugyanis ennél a jellemváltásnál az illetõ álma kerül az elõtérbe, de ezzel senki másnak nem okoz boldogságot csak magának. Pusztítás árán próbálja önfeledten megvalósítani az illetõ saját vágyait.
Erre kell Amunak és a többieknek rávilágítani az áldozatokat. Ezáltal a tojásuk X-tojássá válik, amit Amu könnyû szerrel meg tud tisztítani.
Eltelik lassan egy év, és itt lesz az ideje, hogy Nadeshiko is visszatérjen külföldrõl. Bár õ ugyan nem, de az ikertestvére, Nagihiko visszatér, és csatlakozik a kis csapathoz, mint az új Bubi.
Feltûnnek a régi szereplõk, mint Utau és a managere, Sanjo-san. Utau egy új, gyönyörû dallal kápráztat el minket, amit nem érdemes kihagyni. Ez mind a pozitív dolog.
Az új problémák viszont még csak most kezdõdnek...
Egyre több Rejtély-tojás tûnik fel, tehát az Easter is egyre tevékenyebb, míg egy napon a cég arra is képes rávetemedni, hogy elrabolja Ikuto hegedûjét.
De vajon mire kellhet nekik? Ikuto anélkül is jól boldogul a jellemével, a jellemváltással, és ha duzzogva is, de kénytelen végrehajtani az Easter utasításait.

Minden maradt a régi megszokott Shugo Chara-s feeling, de a design szerintem finomodott, sokkal szebb, látványosabb. A zenét megint jól megválasztották, mind az OP-hez és ED-hez. Alapjában véve a történet folytatása tartogat meglepetéseket számunkra, és aki szerette az elsõ sorozatot, érdemes belekezdeni a másodikba is.

Hogy egyik Shugo-fan se unatkozzon, 2009 októberében indult a Shugo Chara ! Dokki Doki, vagy Shugo Chara! Party. Szóval senki nem marad Shugo Chara nélkül. Véleményt az eddig látott Party-ról nem mondanék, az a következõ ismertetõ feladata lesz.
Jó szórakozást mindenkinek a második sorozathoz! Nekem nagyon elnyerte a tetszésem, és remélem, hogy mások sem csalódnak majd benne az elsõ sorozat után.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3532 db Időpont:2009. 10. 19. Hozzászólások: 2 db