AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bishoujo Senshi Sailor Moon R
Címe: Bishoujo Senshi Sailor Moon R
Angol címe: Sailor Moon R
Hivatalos weboldal: http://sailormoon.ch...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 43 (47-88)
Megjelenés éve: 1993
Műfaj: Akció
Szerelem
Szupererõ
Iskolai élet
Magical Girl
Stúdió: Toei Animation
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 9.63
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 10
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Berillia elleni harc végeztével Usagi azt kívánta az Ezüstkristálytól, hogy hadd élhessen normális, mindennapi életet.
Kívánsága valósággá válik, ám ez azzal jár, hogy õ és a többiek elvesztették minden egymással, a harcokkal és az együtt töltött idõvel kapcsolatos emlékeiket.
Egyik éjjel fura, nagy fénnyel járó objektum száll alá az égbõl. A fény hatására Luna fel is ébred, de késõbb jelentéktelennek véli a dolgot. Az iskolába is érkezik két új tanuló, akik testvérek, Sajuro Ginga és Natsumi Ginga. Õk ketten valójában egy távoli bolygóról érkeztek és az életben maradásért küzdenek. Kártyákból hívnak elõ démonokat, akik energiát lopnak számukra.
Lunának nem marad más választása, mint hogy visszaadja Usagi és a többiek emlékeit, mert valakinek meg kell állítania ezeket a szörnyû démonokat.
De vajon mi lesz Mamoruval? Tuxedo Mask helyett egy másik segítõ jelenik meg a színen, kinek neve Holdfénylovag (magyarra fordítva).
Hogy mi köze van neki Tuxedo Mask-hoz, Sailor Moonhoz vagy esetleg Mamoruhoz, ki fog derülni nem is sokára...

A Sailor Moon Romance eredetileg nem itt kezdõdne. Usagi a földön kívüli testvérek megjövetele után nem sokkal megkapja új erejét. Természetesen ez a mangában nem így alakul...
Az igazi történet ott kezdõdik el, mikor Usagi legyõzi a testvéreket, Mamoruval is minden prímán alakul, ám egy randi alkalmával egy kislány pottyan Mamoru nyakába az égbõl, aki ráadásul Usaginak nevezi magát.
A család befogadja a lányt, aki módosítja a családtagok emlékeit kedve szerint és a Chibi-Usa nevet kapja. Mindenki úgy kezeli, mintha idõtlen idõk óta a családhoz tartozna. Megjelenik az új ellenség is, akik a jövõbõl jönnek azért, hogy megakadályozzák, hogy Tokió valaha is boldog várossá váljon Serenity királynõ irányítása alatt. A város azon pontjait keresik, melyek késõbb fontosak lesznek Kristály Tokió számára, és negatív energiával próbálják azokat feltölteni, miközben az is feladatuk, hogy Chibi-Usa-t magukkal vigyék, ugyanis õ beleszólhat tervük sikerességébe.
Nagy homály fedi a kislány érkezésének körülményeit, amire Usagi kezdettõl fogva gyanakszik. Eközben Mamoru szörnyû visszatérõ álmot lát Usagiról. Egy próféciát, mely azt sugallja, hogy a lány nagyobb biztonságban lehet, ha Mamoru elhagyja. A jövõ függ ettõl...

Ki ez a kislány? Mi köze lehet Usagihoz és Mamoruhoz? Az új ellenség miért õt akarja? Mi az a Kristály Tokió?

Minden kiderül ebbõl az évadból!

A rajzstílus kicsit fejlõdött az elsõ szériához képest. Az zene, az eredeti OP és ED ugyanazt a színvonalat nyújtja, amit már megszokhattunk. Egyszerûen gyönyörû, és sokat mondó.
Aki szereti a Sailor Moon-t, annak elengedhetetlen ez az évad. Nagyon sok dolog lát napvilágot, ami a késõbbiekben is visszatér!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1924 db Időpont:2009. 08. 16. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás