AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Tenchi Muyou! Ryououki II.
Címe: Tenchi Muyou! Ryououki II.
Angol címe: Tenchi Muyo! OVA II.
Hivatalos weboldal: http://www.anime-int...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 6
Megjelenés éve: 1994
Műfaj: Ecchi
Akció
Vígjáték
Fantasy
Sci-fi
Stúdió: Kajishima Masaki
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 7.6
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A II. OVA onnan folytatódik, ahol az elsõ abbamaradt. Legyõzték Kagatot, mindenki boldog, ám ez az öröm és nyugalom nem tarthat sokáig, mert ismételten ellenség közeleg, akinek küldetése, hogy elrabolja Washu-t és Tokimi színe elé vigye.
Hogy ki is ez a Tokimi? Egy istennél is hatalmasabb teremtmény, aki az univerzum egyensúlyáért felel két másik társával együtt.
Nem is marad meg a kis odvában, egybõl elküldi egyik szolgáját, hogy cserkéssze be Washut. Persze bolond lenne egyedül csinálni, mert tudja, hogy Washut sem ejtették a fejére. Egyik szolgáját, Zerot küldi, aki képes bárkit és bármit lemásolni, ám nem csak a külsejüket, hanem emlékeiket és érzelmeiket is.
Egy rajtaütés alkalmával Ryokot veszi célba, és másolja le. Mivel Zero sosem volt szerelmes, azt sem tudja, mivel jár ez. Mikor hazaér, és megpillantja Tenchit, belevörösödik, és nem érti, mi megy végbe benne. Természetesen õ is beleszeret a fiúba, mint a többi házban élõ lány.
Nem egészen értik, Tenchi mire is képes. Ugyan vannak információk a Kagato elleni harcról, de senki nem tudja hová tenni a fiút, ezért Zero parancsot kap, hogy ölje meg...

Vajon sikerül Tokimi terve? Sikerül elrabolni Washut?

Sok aranyos dolog történik itt is, de a legnagyobb változáson Ryo-ohki megy keresztül, aki magába olvaszt egy nagy adag masut (Ryo-ohki is belõlük készült. Parányi lények, akik nagyon "robbakékonyak") ezáltal mostmár nem egy cuki kis nyusziszerû macska, hanem két lábra áll, és emberszerûvé is válik. Szépen lassan megtanul két lábon járni, de ha megijesztik, vagy túlságosan elfáradt, azért visszanyeri eredeti alakját, ezért a Ryo-ohki fanoknak nem kell tartaniuk semmitõl!

A zene talán még jobb is, mint az elsõ OVA-ban, a történet pedig olyan átlagos, de hozza a színvonalat.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1842 db Időpont:2009. 07. 16. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás