AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan: Senritsu no Gakufu
Címe: Meitantei Conan: Senritsu no Gakufu
Angol címe: Detective Conan: Full Score of Fear
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.jp/co...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Akció
Krimi
Shounen
Stúdió: Aoyama Goushou
Tokyo Movie
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 7.5
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

DETETIVE CONAN MOVIE 12.

Különös gyilkosságok történnek. Az áldozatok közötti legnagyobb közös vonás, hogy mindannyian a híres zongorista, Kazuki Domoto neves konzervatóriumába jártak.
Az elsõ gyilkosság alkalmával, rögtön a movie elején 2 zenész (zongorán és chellon) játszik és egy nõ, aki figyeli a próbát, van jelen, mikor robbanás üt ki, ahol mindannyian életüket vesztik.
A robbanás helyszínén Conan vizsgálódik, bár ott nem maradt túl sok nyom. A fiú és a többiek meghívást kapnak a Domoto által alapított, Takumi Fuwa által vezetett koncertterem megnyitójára, melynek legnagyobb attrakciója a Stradivarius nevû orgona, és egy szopranista, Reiko Akiba, akinek abszolút hallása van.
További gyilkosságok történnek, melyek összefüggnek, ugyanis a tetthelyen mindig a fuvola egy részét találják. Talán sorozatgyilkosról van szó?
Mi lehet az indíték, és miért? Kezd világossá válni hõsünk számára, hová is vezetnek a szálak, melyek kibogozása közben õ, Ran, a gyerekek és Reiko is nagy veszélybe kerül.

Ez az egyik legjobb movie az eddig látott 12 közül. A vége, az ügy menete és annak rendezése nagyon tetszett, és a történet is kiváló volt. Az a jó benne, hogy azon kívül, hogy minden tettes csak a bosszú miatt teszi azt amit, nagyon sokféle elõre kitervelt gyilkosság van, aminek érdekes a felgöngyölítése.

Szintén ajánlom mindenkinek, aki keresi a rejtélyeket, izgalmakat, és a Conan nyújtotta egyéb érdekességeket.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1666 db Időpont:2009. 07. 16. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás