AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan: Tantei-tachi no Requiem
Címe: Meitantei Conan: Tantei-tachi no Requiem
Angol címe: Detective Conan - Requiem of the Detecti
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.jp/co...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Krimi
Kaland
Akció
Shounen
Stúdió: Tokyo Movie
Aoyama Goushou
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.4
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

DETECTIVE CONAN MOVIE 10.

Kogoro, Ran és a gyerekek nagyon jó napnak néznek elébe, ugyanis a mai program Tropical Land, egy vidámpark, ahová ráadásul V.I.P belépõket kap minden egyes résztvevõ.
Hogy miért is történt ez?
Kogoro új megbízást kapott. A névtelen felkérõ egy rejtvénnyel áll elõ. Miután Ran és a gyerekek megkapják a karkötõket (V.I.P belépõ), az ismeretlen megbízó felkéri Kogorot és Conant is, hogy maradjanak, mivel ismertetni szeretné az ügy részleteit.
Hõseink ismét életveszélyes kalandba keverednek, ugyanis kiderül, hogy a karkötõk bombával preparáltak.
A feladat az, hogy este 10-ig ki kell deríteni megadott részletek alapján, hogy mi a megbízás, ugyanis az ismeretlen nem fedi fel sem a a részleteket sem pedig önmagát. Nagyon fontos az idõpont betartása, ugyanis ha este 10-ig nincs megoldás, Ran, a gyerekek, Kogoro és Conan is felrobbannak.
Persze a rendõrség bevonása esetén szintén BUMM, ha valaki elhagyja a Tropical Land területét, akkor is életét veszti.
Megindul hát a verseny az idõvel, ami nem áll meg.
Rögtön az elején, az egyik nyom követése során Kogorot tévesen beviszik az egyik rendõrõrsre, ahol nagyon szorossá válik a helyzet. A csapat szerencsére bõvül, ugyanis a megbízó nem adja kicsire, biztosra akar menni, ezért bevonja Hatori-t is, akivel Kazuha együtt jár...
Kaitou Kid is képbe kerül, a rendõrség meg természetesen kíváncsi, mint mindig...

De vajon ki lehet ez a megbízó? Miért nem fedi fel kilétét, és miért marasztalja Conant is? Talán tudja, hogy ki is õ valójában? Ha ez így van, mindenki nagy veszélynek van kitéve, már ha túlélik ezt a kis kiruccanást.

Nekem nagyon tetszett a movie, izgalmas volt, mint mindig, bár szerintem nem kellett volna teletömni annyi 3D-s effekttel, mert az nagyon nem illik ebbe a profilba.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Conant, vagy egyszerûen csak krimire vágyik.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1627 db Időpont:2009. 07. 16. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás