AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Otogi Story Tenshi no Shippo
Címe: Otogi Story Tenshi no Shippo
Angol címe: Angel`s Tail, Angel Tales
Hivatalos weboldal: http://www.wonderfar...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Romantikus
Szerelem
Magical Girl
Fantasy
Stúdió: Wonderfarm
Tokyo Kids
Lantis
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 9.25
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet fõhõse Mutsumi Goro, a fiú, akit mindig balszerencse ér. Egy állásinterjúról tart hazafelé. Szokásához híven most is lekési a vonatot, majd lévén, hogy nincs nála esernyõ, elered az esõ. Ekkor találkozik egy jövendõmondó asszonnyal, aki szerint a szerencse hamarosan rátalál.
A fiú hazamegy, majd úgy dönt, megfürdik. Mire végez, a szobájában 3 fiatal lány várja õt, akik azt állítják, hogy õk az õrangyalai és hogy az Istennõ küldte õket azzal a feladattal, hogy a gondját viseljék. Ám gondviselés helyett inkább többnyire csak bajt csinálnak.

Goro egy rendes ember. Gyerekkorában, gondoskodó természetének köszönhetõen mindig volt egy háziállata. Ám az állatok nem hosszú életûek, így Goro szíve sokszor megszakadt.

A lányok egykor Goro kis kedvencei voltak (bár õk ezt az elején még nem tudják), akik megkapták a lehetõséget, hogy visszatérjenek az élõk közé, ezúttal emberi alakban. És hogy ismét az eredeti gazdájukhoz kerüljenek, jól kell teljesíteniük a rájuk szabott feladatokat.
Ran az aranyhal életét vesztette, amikor az akvárium levegõztetõje meghibásodott, miközben gazdája egy kiránduláson volt. Tsubasa a törpepapagáj eltörte a szárnyát, de a szárnya nem gyógyult meg. Õ mégis szerette volna megmutatni gazdájának a szépségét, és megpróbált repülni, ez okozta a vesztét. Kurumi a hörcsög egy napon kiszökött a ketrecébõl, elkóborolt, eltévedt, majd éhen halt.

A történet elõrehaladtával egyre több és több õrangyal jelenik meg, míg végül tizenketten nem lesznek. Õk mind Goro egykori állatai, akik természetesen nem a fiú hibájából kerültek a másvilágra.
Az anime nem is lenne igazi, ha nem lenne állandó civakodás abból, hogy ki menny idõt töltsön a gazdával. Természetesen nem lehet teljes a történet gonosz nélkül. Róluk csak annyit, hogy négyen vannak és minden áron Goro halálát kívánják, amit a lányok hivatottak megakadályozni.

Az anime 2001-es, így senki se számítson lélegzetelállító grafikára. A karakterek jól kidolgozottak, az opening vicces és vidám, az ending inkább szomorú.
Ajánlom mindenkinek, de fõleg azok számára, akik kedvelik a poénokkal teli háremaniméket.

Az animéhet két OVA is tartozik. Az egyiket 13. részként, a másikat 5.5. részként is szokták nevezni. Valamint folytatása is van, ami Tenshi no Shippo Chu! néven fut.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2166 db Időpont:2009. 07. 06. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás