AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 22-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ayashi no Ceres
Címe: Ayashi no Ceres
Angol címe: Ceres: Celestial Legend
Hivatalos weboldal: http://pierrot.jp/ti...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Fantasy
Shoujo
Stúdió: Studio Pierrot
Bandai
Képek: A google-n
Anime értékelése: 20 szavazat alapján: 8.1
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy régi japán legenda szerint egy fiatal halász ellopta egy égi szûz köntösét. Így az nem tudott visszatérni a mennybe, és hozzáment a halászhoz, akit számtalan gyermekkel ajándékozott meg. Mikor megtalálta köntösét, újra visszatért hazájába, a mennybe.
Mikage Aya és Aki ikrek, akik a 16. születésnapjukat készülnek megünnepelni, amikor is az életük gyökeresen megváltozik. Aya-t saját családja akarja megölni, amikor is az utolsó pillanatban felébred benne Ceres, az égi szûz, aki bosszúból ki akarja irtani a Mikage családot, így Aya egy idõre megmenekül. Egy fiatal fiú (Yuuhi) siet segítségére, aki elviszi õt saját és sógornõje (Aogiri Suzumi) házába, hogy biztonságban legyen. Eközben Mikage-k egy fiatalembert (Toya) bíznak meg Ceres kutatásával. De Toya beleszeret Aya-ba, és végül vele együtt harcol a Mikage-k ellen. Õ nem emlékszik múltjára, így Aya nagybátyja hamis emlékeket ad neki, csakhogy emlékei Aya és Ceres folytán kezdenek visszatérni. Ugyanekkor Aki-ban is végbemegy egy változás, aminek eredménye, hogy elõtör belõle Ceres egykori férje, a fiatal halász Shiso, aki vissza akarja kapni feleségét, akár erõszakkal is, hogy még több isteni erõt nyerjen el tõle.
Ezzel még nem ér véget a történet. Ugyanis Aya nagybátyja a tõle vett vér alapján egy genetikai kísérletet indít el, ami sajnos nagyon sok áldozatot követel.
De hogy mi is valójában a C-Projekt, és kicsoda Toya valójában, azt megtudjátok, ha megnézitek a sorozatot.

Nagyon szívfacsaró, mégis izgalmas történet nem mindennapi grafikával és zenével.
A zenérõl bõvebben csak annyit, hogy nagyon eltalálták, és egyszerû megszeretni, de nehéz belõle kiszeretni. Az opening zenéje egy lágy, kellemes zongorajáték, amely kis nyugodtságot sugall, az ending pedig lendületet ad az egésznek. Ajánlom mindenkinek, aki szerette a Fushigi Yuugit, mert az ezt is nagyon fogja szeretni.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 5937 db Időpont:2007. 03. 28. Hozzászólások: 15 db